Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo anunţă dezastrul pentru Gueye! Ce se poate întâmpla cu fotbalistul. Ionel Gane: "Venea la antrenamente, n-am bănuit niciodată"

EXCLUSIV | Dinamo anunţă dezastrul pentru Gueye! Ce se poate întâmpla cu fotbalistul. Ionel Gane: "Venea la antrenamente, n-am bănuit niciodată"
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a vorbit, pentru Telekom Sport, despre cazul lui Magaye Gueye (30 de ani), atacant care a fost depistat pozitiv la cocaină. Contractul său poate fi reziliat unilateral.

Ionel Gane, despre cazul lui Gueye: "M-a anunţat doctorul acum câteva ore"

Ionel Gane a primit o veste rea, înainte de următorul meci din Liga 1. ANAD l-a suspendat pe Gueye, după ce a fost depistat pozitiv la cocaină, iar Dinamo s-a trezit şi cu o altă problemă. 

Antrenorul dinamovist a povestit ce s-a întâmplat în ultimele ore: "Contractul lui a fost prelungit în noiembrie sau decembrie, de cei din DDB, înainte de sărbători. El a fost primul care a acceptat negocierea. Incidentul din jacuzzi a fost mult mai recent. Înţelegerea fusese făcută înainte. Acordul de prelungire şi de renunţare la o sumă de bani a fost făcut la începutul lui decembrie. 

Dacă a făcut lucrul acesta (n.r. - a consumat cocaină) şi s-a dovedit, el să suporte consecinţe. A fost în lot, e atacantul pe care l-am avut la dispoziţie, atacantul cu experienţă. N-am vorbit cu el, dar m-a anunţat doctorul acum câteva ore când mi-a spus că a ieşit pozitiv. Chiar asta îmi lipsea, la câte am trăit din vară, asta ne mai lipsea", a declarat Ionel Gane pentru Telekom Sport. 

Contractul lui Gueye poate fi reziliat unilateral

După apariţia testului antidoping, Gueye poate rămâne pe drumuri, pe lângă faptul că riscă o suspendare de doi ani: "Venea la antrenamente, n-am bănuit niciodată că ar fi în stare de aşa ceva! Nu pot să-l mai primesc din momentul ăsta, cred că se poate rezilia contractul unilateral, sunt nişte clauze. Nu mai e de competenţa mea, conducerea va decide! N-am vorbit, e prea la cald. Nu pot eu să iau decizia, clubul trebuie să ia decizia în privinţa lui, clar. Să nu facă precum el (n.r. - jucătorii tineri). Nu e un exemplu de urmat, pentru că situaţia e gravă şi delicată şi sunt multe tentaţii în ziua de azi", a mai spus Ionel Gane pentru Telekom Sport. 

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.
 
După 26 de etape din sezonul regular, Dinamo e pe locul 13, cu 27 de puncte, fiind pe ultimul loc care asigură prezenţa în Liga 1. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestimagaye gueyeionel gane 

viewscnt
Articole similare