Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo are un nou antrenor, iar selecţionerul Cosmin Contra explică: ”Asta îl recomandă să facă acest pas”

EXCLUSIV | Dinamo are un nou antrenor, iar selecţionerul Cosmin Contra explică: ”Asta îl recomandă să facă acest pas”

Dinamo București

Dinamo Bucureşti va fi antrenată din această vară de Eugen Neagoe, tehnicianul care a condus-o până în playoff pe Sepsi Sf. Gheorghe.

Un detaliu pe care de altfel l-a remarcat şi selecţionerul echipei naţionale, Cosmin Contra. Acesta a mărturisit în exclusivitate pentru Telekom Sport că performanţele de pe banca lui Sepsi Sf. Gheorghe îl recomandă pe Eugen Neagoe să o antreneze pe Dinamo.

Contra speră că tehnicianul în vârstă de 51 de ani o poate face pe Dinamo să joace un fotbal bun: ”Neagoe a făcut treabă foarte bună la Sepsi. Atât timp cât a fost la Sepsi a făcut o treabă foarte bună. Asta îl recomandă să facă acest pas spre Dinamo. Ceea ce a făcut la Sepsi nu poate să nu fie luat în seamă. Sper din toată inima să  găsească liniştea necesară şi să o facă pe Dinamo să joace bine, jucătorii să evolueze la un nivel foarte înalt. Atunci şi aria de selecţie este diferită pentru echipa naţională” a declarat Contra la Telekom Sport.

Şi la FCSB au avut loc schimbări în această vară, iar Gigi Becali a decis să meargă pe mâna unui tehnician lipsit de experienţă la nivel înalt, aşa cum este Bogdan Andone.

Fostul secund al lui Marius Şumudică va trebui să facă faţă unei presiuni foarte mari, crede selecţionerul României: ”Este clar că în partea cealaltă la FCSB, după patru ani în care nu s-a câştigat nimic, e clar că presiunea e şi mai mare” a mărturisit Contra, în exclusivitate pentru postul nostru de televiziune. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta