Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo, capitol încheiat pentru Răduţ: "Asta a stricat totul" Care sunt planurile mijlocaşului în această vară

EXCLUSIV | Dinamo, capitol încheiat pentru Răduţ: "Asta a stricat totul" Care sunt planurile mijlocaşului în această vară
Comentarii

Fotbalistul de 29 de ani a fost dorit în Ştefan cel Mare de Mircea Rednic însă tratativele s-au sistat după ce antrenorul a plecat de la conducerea tehnică a roş-albilor.

Răduţ era pregătit pentru revenirea în România. Chiar dacă în ţară a jucat pentru FCSB, nu ar fi avut o problemă să îmbrace tricoul lui Dinamo. Un detaliu a făcut mutarea imposibilă.
 
"Cu Dinamo se tot vorbeşte de câţiva ani de zile, din perioada Pandurii şi nu s-a concretizat nimic. Am avut o discuţie în iarnă cu dl Rednic. Eu îmi doream să plec din iarnă pentru că lucrurile în Polonia nu îmi mai conveneau. Cei de acolo nu m-au lăsat să plec în iarnă , am avut o tentativă. Am zis că în vară o să se termine contractul. Eu aveam încă un an dar era cu opţiune, o să se termine contractul amiabil de ambele părţi şi vom discuta în vară. Acum ştiţi ce s-a întâmplat în vară, am avut câteva discuţii" spune fotbalistul.
 
Fostul jucător al celor de la Pandurii a devenit liber de contract în această vară după şi-a încheiat conturile cu Lech Poznan, Doi ani şi jumătate a stat Răduţ în Polonia. 
 
"A fost o perioadă frumoasă, m-a bucurat  aventura şi experienţa de acolo, am avut de învăţat. Am fost la un club mare al Poloniei. Au fost multe momente frumoase, victoriile în derby-uri cu Legia. Acolo jucam cu stadionul plinb, 30.000-40.000 de oameni , atmosfera super mişto. Am avut şi regrete, am pierdut finala Cupei, campionatul 2 ani la rând în ultima etapă. Au fost şi momente de tristeţe" adaugă mijlocaşul.
 
Răduţ nu se grăbeşte să ia o decizie. Va analiza bine ofertele pe care le va primi. 
 
"Deocamdată sunt în vacanţă, vacanţă prelungită, aştept să vină o variantă care să mă satisfacă mai ales că nu mai am 20 de ani, am 29. Mă gândesc la familie, îmi doresc să fie şi un oraş ok, viaţă liniştită, un proiect bun. Nu vreau să stau şi să muncesc aşa cum am mai făcut-o în România pe gratis. Sunt un băiat inteligent şi ştiu care este nivelul salarial din România, ştiu ce se poate plăti şi ce nu se poate plăti, discut şi cu echipe din afară şi din România. Am pretenţii normale pentru ce consider eu că merit la ora actuală şi cam atât. Nu este nimic exagerat" a încheiat jucătorul.
 
 

 

Afla mai multe despre: dinamorăduţredniclech poznan 

viewscnt
Articole similare