Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo, cu un lot decimat înainte de reluarea Ligii 1? Marius Niculae anunţă exodul: "Vorbeam cu jucătorii". Fotbaliştii care ar urma să plece

EXCLUSIV | Dinamo, cu un lot decimat înainte de reluarea Ligii 1? Marius Niculae anunţă exodul: "Vorbeam cu jucătorii". Fotbaliştii care ar urma să plece

Dinamo București

Comentarii

Fostul atacant de la Dinamo, Marius Niculae, a aflat că "90 la sută dintre jucătorii care au venit vor depune memorii, vor să devină liberi". Dinamo poate suferi pierderi uriaşe, la nivelul lotului, înainte de reluarea campionatului.

Dinamo poate pierde fotbalişti înainte de meciurile din 2021

Marius Niculae a comentat situaţia de la Dinamo şi, după mai multe discuţii, a aflat că străinii transferaţi la începutul sezonului sunt pregătiţi să depună memorii, pentru a deveni liberi: "Din nefericire, astea sunt semnalele. Pentru că nişte investitori care aveau bani, aşa cum susţin aceşti domni, în primul rând cumpărau acţiunile suporterilor, dădeau banii suporterilor şi le mulţumeam pentru ajutor. Apoi făceau investiţii în infrastructură şi jucători pe termen lung. 

Marea majoritatea (n.r. - a fotbaliştilor transferaţi la începutul sezonului) şi-a depus memorii, pentru că s-a săturat de aceste promisiuni, că mâine sau săptămâna viitoare, iar în conturile jucătorilor nu apare absolut nimic. Din nefericire, da, am ajuns de râs. Asta e situaţia, chiar vorbeam cu jucătorii de acolo şi nu ştim câţi jucători se vor prezenta în noul an la pregătire. Din ce se aude, sunt foarte puţini jucători care o să se întoarcă, cam 90 la sută dintre jucătorii care au venit vor depune memorii, vor să devină liberi", a susţinut Marius Niculae.  

Noul stadion Dinamo ar putea salva situaţia clubului, susţine Marius Niculae: "Din nefericire, sunt vremurile pe care le trăim şi, când ne-am întâlnim cu foştii dinamovişti, din majoritatea generaţiilor, tocmai despre asta discutam. Că nu ni se pare normal ce se întâmplă. Am fost la Guvern, am discutat despre noul stadion, am primit asigurări că se va construi. 

Dacă se va costrui un stadion, eu cred că Dinamo îşi va reveni. E singurul club care e în centrul Bucureştiului, iar acest lucru va atrage sponsori, indiferent în ce situaţie se va afla Dinamo, eu cred că va reveni repede acvolo unde îi este locul, pentru că un stadion nou aduce sponsori noi şi lumea la stadion. Eu cred că asta e singura şansă a luI Dinamo, de a reveni, cu un nou stadion", a mai spus fostul atacant din "Ştefan cel Mare".  

Afla mai multe despre: marius niculaedinamo 

viewscnt
Articole similare