Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dinamo e gata de marele duel cu Sporting. Daniel Georgescu: ”Să scriem istorie! Pentru Dinamo, pentru România!”

EXCLUSIV Dinamo e gata de marele duel cu Sporting. Daniel Georgescu: ”Să scriem istorie! Pentru Dinamo, pentru România!”

Handbal

Comentarii

Dinamo - Sporting se va juca în direct la Telekom Sport duminică de la ora 17:30

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Dinamo, Daniel Georgescu a explicat în direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Zoom Sport cu Geanina Iacob: ”Meciul tur l-am abordat excelent. Cred că trebuia să câştigăm în tur la minim 3-4 goluri. Am făcut nişte greşeli care la nivelul ăsta nu prea trebuiesc făcute. Din păcate au fost şi nişte erori de arbitraj pe care nu le-am prea înţeles. Când am venit acasă am sunat nişte arbitrii care au fost arbitrii internaţionali şi mi s-a spus că a fost execuţie în direct. Dar chiar şi-aşa, trebuia să câştigăm mai clar” a mărturisit Georgescu, despre partida tur dintre Sporting şi Dinamo.

”Nu e totul terminat. Dacă facem o prostie în retur, victoria asta din tur nu are nicio relevanţă. Iată că noi în loc să ne ocupăm de pregătirea acestui meci atât de important, noi ne preocupăm să ne liniştim şi să ne facem jucătorii să fie concentraţi...să uite de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile. Vreau să scriem istorie pentru Dinamo, pentru România, pentru acest sport minunat. Să fim din nou trataţi cu respect în Europa. Îmi doresc enorm să ne calificăm pentru aceşti băieţi minunaţi şi pentru aceşti suporteri extraordinari. Inclusiv pentru handbalul românesc îmi doresc, pentru că dacă noi nu adunam aceste puncte de până acum, aveam o singură reprezentată în Europa” a mai spus Daniel Georgescu la Telekom Sport.

Nu mai este niciun bilet la returul din play off-ul optimilor Ligii Campionilor la handbal masculin. Toate cele 2.500 de tichete s-au epuizat rapid. Dinamo - Sporting se joacă duminică, în direct la Telekom Sport 3 de la ora 17:30. În Portugalia, handbaliştii lui Constantin Ştefan s-au impus cu 26-25. Roş-albii sunt neînvinşi în această ediţie a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: dinamosportinghandbalzoom sport 

viewscnt
Articole similare