Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dinamo e neînvinsă în Liga Campionilor la handbal, dar ”câinii” au primit veşti foarte proaste: ”Ovidiu Semen internat de urgenţă!”

EXCLUSIV Dinamo e neînvinsă în Liga Campionilor la handbal, dar ”câinii” au primit veşti foarte proaste: ”Ovidiu Semen internat de urgenţă!”

Handbal

Comentarii

Team managerul echipei Dinamo, Ovidiu Semen a fost internat de urgenţă în spital. Vestea a fost primită de dinamovişit chiar înainte de meciul cu GOG din Liga Campionilor.

În direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Zoom Sport cu Geanina Iacob, preşedintele clubului Dinamo, Daniel Georgescu a mărturisit că Ovidiu Semen a fost internat în spital: ”Este stabil, acum să vedem dacă va avea dreptul să zboare. Înainte de meci cu 20 de minute am primit un telefon de la Missaoui, care m-a anunţat că lui Ovidiu Semen îi ete foarte rău. Normal, am fugit repede la hotel şi deja chemaseră ambulanţa. A stat vreo 20 de minute în ambulanţă şi i s-a făcut EKG, apoi l-au stabilizat. Din punct de vedere al inimii se pare că este ok. Acum aşteptăm să aflăm mai multe detalii. Sper să fie totul în regulă. S-a speriat, dar părea destul de OK” a mărturisit Georgescu la Telekom Sport

Ovidiu Semen este foarte apreciat atât în club, cât şi de fanii formaţiei dinamoviste. În 2018, aceştia scriau pe reţelele de socializare: ”Daca astazi jucam in Champions League i se datoreaza si lui Ovidiu Semen. Cand nu erau bani la club, el a fost cel care a refuzat sa lase Dinamo sa moara (sa retrogradeze sau sa se desfiinteze), a carat in spate echipa cu toate problemele ei la Brasov, Buzau sau Calarasi”

Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti a învins formaţia daneză GOG, în deplasare, scor 32-31, în ultima rundă a Grupei D din Liga Campionilor. Dinamo va întâlni pe Sporting Lisabona în play-off-ul pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor, în perioada 16/23 februarie, 26 februarie/1 martie.

În cea de-a doua partidă din baraj, spaniolii de la Bidasoa Irun va da piept cu Wisla Plock, în aceeaşi perioadă.

Afla mai multe despre: dinamohandbalovidiu semen 

viewscnt
Articole similare