Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo este aproape să-l transfere pe Dragoş Grigore. Rufo Collado i-a convins pe cei de la Ludogoreţ să-l lase să plece liber de contract

EXCLUSIV | Dinamo este aproape să-l transfere pe Dragoş Grigore. Rufo Collado i-a convins pe cei de la Ludogoreţ să-l lase să plece liber de contractgalerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo încearcă o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor şi ar putea aduce un jucător din naţionala României. Rufo Collado, directorul sportiv al echipei din Ştefan cel Mare, a plecat în Bulgaria pentru a încerca să perfecteze transferul lui Dragoş Grigore la Dinamo. Internaţionalul român şi Cosmin Contra au o relaţie specială şi antrenorul lui Dinamo ţine să lucreze din nou cu fostul său elev de la naţională.

UPDATE: Dinamo este aproape de un transfer foarte important. Din informaţiile Telekom Sport, Rufo Collado a reuşit să-i convingă pe cei de la Ludogoreţ să-l lase pe Dragoş Grigore să plece liber de contract. Fundaşul în vârstă de 34 de ani mai are încă doi ani de contract cu Ludogoreţ şi ar urma să ajungă în Ştefan cel Mare.

Pe de altă parte, Aleix Garcia - fost jucător la Manchester City - a ajuns în România şi sunt şanse mari să fie prezentat mâine. 


Noii investitori de la Dinamo au fost foarte activi pe piaţa transferurilor şi au schimbat aproape toată echipa, dar rezultatele întârzie să apară. Cu toate acestea, spaniolii din Ştefan cel Mare continuă să întărească lotul şi încearcă acum o adevărată lovitură.

Dragoş Grigore, lovitura pe care Dinamo o încearcă pe piaţa transferurilor

Din informaţiile Telekom Sport, Rufo Collado a plecat în Bulgaria pentru a negocia un transfer foarte interesant. Directorul sportiv al lui Dinamo încearcă să-l ”repatrieze” pe Dragoş Grigore, unul dintre cei mai buni jucători din naţionala României, în mandatul lui Mirel Rădoi. Collado va discuta cu oficialii lui Ludogoreţ, pentru a-i convinge să-l lase să plece. 

Fundaşul de 34 de ani este în grupul jucătorilor importanţi de la Ludogoreţ, unde mai are încă doi ani de contract. Însă cei de la Dinamo speră să să-l convingă să revină în Ştefan cel Mare, unde a mai jucat din 2008 până în 2014, când s-a transferat la Toulouse contra sumei de un milion de euro. 

Principalul argument pentru Rufo Collado este relaţia foarte bună pe care Dragoş Grigore o are cu Cosmin Contra. Actualul antrenor al lui Dinamo este cel care l-a readus pe Grigore în circuitul echipei naţionale, într-o perioadă în care fundaşul central nu mai spera la convocare. 

Dinamo încearcă să dea lovitura. Dragoş Grigore, pentru cei mai buni jucători de la naţională în meciul cu Austria

Ajuns la 34 de ani, Dragoş Grigore se prezintă în continuare la un nivel ridicat. Este motivul pentru care Mirel Rădoi l-a convocat pentru meciurile cu Irlanda de Nord (1-1) şi cu Austria (victorie România cu 3-2), din Liga Naţiunilor.

Dragoş Grigore n-a fost folosit în prima partidă, dar Mirel Rădoi a declarat că a fost impresionat de cum s-a prezentat la antrenamentele de după meci. Internaţionalul român a fost titular în victoria cu 3-1 în faţa Austriei şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, reuşind şi un gol. 


Ulterior, invitat în studioul Telekom Sport, selecţionerul Mirel Rădoi a explicat atitudinea pe care a avut-o Dragoş Grigore la naţională: ”Mă aşteptam să aibă o reacţie mai indolentă la antrenament (n.r. deoarece n-a jucat cu Irlanda de Nord), dar nu s-a întâmplat aşa. Din contră, l-am văzut pe Grigore naintea partidei cu Irlanda de Nord, la pauză, în timpul meciului, discutând şi strigând din tribună şi încurajând colegii. Plus că la meciul cu Austria aveam nevoie de un fundaş central care să nu mai iasă foarte mult în lateral, să câştige dueluri în zona centrală”. 

Acum, Dinamo încearcă să-l transfere pe Dragoş Grigore într-o perioadă în care fundaşul de 34 de ani se află într-o perioadă excelentă. 

Afla mai multe despre: dragos grigore 

viewscnt
Articole similare