Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo încă are antrenor. Vizită surpriză în cantonamentul echipei de la Săftica

EXCLUSIV | Dinamo încă are antrenor. Vizită surpriză în cantonamentul echipei de la Săftica

Dinamo București

Comentarii

Jucătorii lui Dinamo au avut parte de o surpriză plăcută în această dimineaţă. În timp ce se aflau la antrenament în baza de pregătire de la Săftica, Eugen Neagoe le-a făcut o vizită "câinilor". De altfel, jucătorii au fost anunţaţi că Neagoe va rămâne antrenorul echipei.

Având în vedere situaţia dificilă prin care trece Dinamo, Eugen Neagoe a ţinut să meargă în cantonamentul echipei şi să-i încurajeze pe jucători înaintea duelului cu Academica Clinceni, din Liga I. 

Antrenorul a făcut un nou control la Spitalul Floreasca, iar medicii l-au asigurat că starea sa de sănătate este bună, însă trebuie să mai stea departe de teren pentru aproximativ trei săptămâni. Astfel, la fel ca la meciul cu CFR Cluj, Sebastian Moga, secundul lui Neagoe, va răspunde de echipă la partida cu ilfovenii.

"Eu nici nu am reziliat, nici demisia nu mi-am dat-o, sunt încă antrenorul lui Dinamo. Oricum, tot ce s-a întâmplat.. Înţelegeam dacă echipa câştigase campionatul şi eu venisem să culeg roadele muncii făcute în campionatul precedent. Nu s-a întâmplat aşa, Dinamo a avut cea mai proastă clasare din istoria clubului. Eu am venit într-un moment foarte greu sau cel mai greu moment din istoria clubului a fost momentul când am venit eu.

Dacă suporterii şi-au dorit altceva, îmi pare rău că nu am ştiut şi au început să mă conteste efectiv încă dinainte de a ajunge eu la Dinamo. Nu am crezut şi nu mi-am imaginat că ei vor continua cu asemenea contestaţii, pentru că eu cred că am demonstrat ce pot să fac la echipele pe care le-am antrenat" , a declarat Eugen Neagoe pentru Telekom Sport.

Ultimele două clasate din Liga I, Dinamo şi Academica Clinceni, se întâlnesc vineri, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoeugen neagoe,  

viewscnt
Articole similare