Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo l-ar fi vrut înapoi, dar rămâne departe de roş-albi şi în noul sezon! Ce se întâmplă cu puştiul care a impresionat în Liga 1

EXCLUSIV | Dinamo l-ar fi vrut înapoi, dar rămâne departe de roş-albi şi în noul sezon! Ce se întâmplă cu puştiul care a impresionat în Liga 1

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Ionuţ Gheorghe va continua şi în sezonul 2019-2020 la Voluntari, club unde a avut evoluţii apreciate în sezonul recent încheiat.

Înainte de plecarea de la Dinamo, Mircea Rednic îşi declarase intenţia de a-l readuce pe tânărul jucător de 19 ani în Ştefan cel Mare, însă problema era reprezentată de o clauză de 50.000 de euro pentru răscumpărarea acestuia.

Şi Eugen Neagoe ar fi avut acum posibilitatea aducerii lui Gheorghe, dar s-a considerat că e mai bine pentru jucător să mai rămână un sezon la Voluntari, acolo unde poate juca meci de meci. Dinamo va păstra în continuare prima opţiune pentru cumpărarea jucătorului, contra aceleiaşi sume de 50.000 de euro.

Decizia a fost confirmată şi de impresarul jucătorului, Marian Perju: "Este adevărat că Dinamo s-a interesat de Ionuţ. Este şi normal să şi-l dorească! Nu sunt singurii interesaţi de Ionuţ, dar el are parte de toată încrederea aici la Voluntari... Nea Ando împreuna cu domnul Bergodi şi-au dorit ca el sa rămână aici şi am stabilit ca in cursul săptămânii viitoare sa ne vedem pentru a discuta şi definitiva in acest sens".

34 de meciuri a strâns Ion Gheorghe în tricoul Voluntariului, în sezonul recent încheiat, reuşind 7 pase decisive
 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare