Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo, lovitură de teatru! Este aproape să transfere un jucător care în vară l-a refuzat pe Gigi Becali

EXCLUSIV | Dinamo, lovitură de teatru! Este aproape să transfere un jucător care în vară l-a refuzat pe Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Dinamo încearcă să-l readucă pe Ante Puljic, fundaş care a mai jucat în Ştefan cel mare în sezonul 2015-2016 şi care a fost foarte aproape de FCSB, la începutul acestui sezon. Însă fundaşul croat se află sub contract cu Al Faisaly, acolo unde a fost transferat chiar de Mircea Rednic.

Mircea Rednic caută în continuare întăriri, mai ales pentru postul de fundaş central, acolo unde Dinamo a suferit foarte mult în acest sezon. Oficialii din Ştefan cel Mare sunt în negocieri cu Ante Puljic, cel care a lăsat o impresie foarte bună în perioada în care a jucat în Ştefan cel Mare.

Însă Ionel Dănciulescu spune că situaţia este destul de complicată. Puljic încă este sub contract cu Al Faisaly şi abia în vară poate pleca liber de contract. Dănciulescu spune că şi-ar dori să-şi rezolve situaţia încă de acum, deoarece Dinamo are foarte mare nevoie de un fundaş central ca el:

”E mai greu, ne-am fi dorit să vină, are o situaţie contractuală mai complicată. Vom vedea. Dacă nu, un fundaş central cu siguranţă va mai veni”, a dezvăluit Ionel Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Ante Puljic a mai jucat la Dinamo în perioada 2015-2016, când a fost împrumutat de la Gent. Ulterior, a semnat cu Tom Tomsk şi în vară a fost foarte aproape de FCSB. Puljic semnase chiar şi un precontract, dar a fost deturnat în ultimul moment de Mircea Rednic, cel care l-a luat la Al Faisaly.

Afla mai multe despre: ionel danciulescuante puljicdinamoal-faisaly harmah 

viewscnt
Articole similare