Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo n-are linişte în săptămâna derby-ului cu FCSB. Conducerea vrea să scape de Bălănescu, dar nu reuşeşte. Ce reproşuri au spaniolii

EXCLUSIV | Dinamo n-are linişte în săptămâna derby-ului cu FCSB. Conducerea vrea să scape de Bălănescu, dar nu reuşeşte. Ce reproşuri au spaniolii

Dinamo București

Comentarii

La Dinamo sunt ape tulburi înaintea derbyului cu FCSB. Conducerea spaniolă din Ştefan cel Mare vrea să scape de Bogdan Bălănescu, dar fostul preşedinte al clubului se încăpăţânează să rămână şi cere să fie mutat pe altă funcţie.

Din sursele telekomsport.ro, ibericii i-au reproşat transferurile pe salarii mare ale lui Diego Fabrinni (17 mii de euro pe lună) şi Ante Puljic (13 mii de euro pe lună), dar şi a jucătorilor cu o vârstă înaintată, cum ar fi Janusz Gol (34 de ani) (16 mii de euro pe lună) şi Adam Nemec (35 de ani) (14 mii de euro pe lună).

Mai mult, aceşti fotbalişti ar fi ajuns în „Groapă” în urma relaţiei cu impresarului cipriot Toni Anthoniu.

Odată cu schimbarea conducerii la Dinamo, Bogdan Bălănescu speră să rămână în club, pe poziţia de secretar general, dar spaniolii au decis ca momentan pe această funţie să rămână Constantin Eftimescu.

Pe plan sportiv, Dinamo nu are cel mai strălucit start de sezon. Echipa lui Cosmin Contra a câştigat doar un meci până acum şi este pe locul 12 în Liga 1, cu cinci puncte. În etapa a V-a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, cu UTA Arad, iar acum trebuie să se pregătească pentru derbyul cu FCSB.

„Clasicul României” se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamobalanescu 

viewscnt
Articole similare