Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo nu i-a lăsat pe jucătorii străini să părăsească România. Mihalcea: "Le-am dat program de antrenamente"

EXCLUSIV | Dinamo nu i-a lăsat pe jucătorii străini să părăsească România. Mihalcea: "Le-am dat program de antrenamente"

Superliga

Comentarii

Dinamo vrea să-şi ia toate măsurile de precauţie şi nu lasă nimic la voia întâmplării. Dacă alte echipe din Liga 1 au permis fotbaliştilor de alte naţionalităţi să meargă în ţările de origine, oficialii din Ştefan cel Mare au decis să nu le dea voie jucătorilor străini să părăsească teritoriul României, pentru a-i proteja de orice risc.

Adrian Mihalcea a avut însă grijă ca, la reluarea antrenamentelor, jucătorii să nu revină cu kilograme în plus. 
 
Cum gestionaţi toată acestă perioadă?
Am decis să îi lăsăm pe băieţi liberi pană pe 16-17 aprilie, suntem în contact cu ei, dacă se schimbă ceva, îi anuntăm. Le-am dat program de antrenamente şi i-am rugat să aibă grijă în primul rând de sănătatea lor. Dacă au cum să respecte programul dat, este şi de interior, şi de exterior, este super. Aşteptăm să vedem cum evoluează situaţia asta de criză. 
 
Câte antrenamente ai apucat să conduci tu?
Eu am facut doar două antrenamente cu jucătorii. Asta a fost situaţia... Însă ţin contactul cu ei, vorbesc în permanenţă cu băieţii şi rămâne să ne cunoaştem mai bine când lucrurile or să revină la normal. Am avut un start cu ghinion ca antrenor la Dinamo, acesta este adevărul. 
 
Pe jucătorii străini i-aţi lăsat să plece acasă? 
Nu! Toţi jucătorii străini au fost înştiinţaţi să rămână la Bucureşti. Nu contează dacă au vrut sau nu să plece. În acest moment, toţi jucătorii străini sunt în Bucureşti şi asta pentru a evita orice fel de problemă, nu numai de carantină. Carantină puteau să aibă şi în ţările unde se duceau ei, iar perioada de carantinare, pentru ei, era mult mai mare. Sunt ferm convins că au o oarecare teamă, dar teamă o avem şi noi, cei care stăm la noi acasă. 
 
Este o situaţie foarte grea...
Văd că de la o zi la alta creşte numărul cazurilor celor infectaţi cu COVID-19. După tot ce aud şi citesc, cred că este destul de greu să începem antrenamentele pe 16 aprilie.  Mie, personal, mi-ar plăcea să jucăm meciurile până la final. Eu am ales să stau alături de familia mea cât mai mult în casă. Ieşim foarte rar şi doar singuri. Doar la supermarket şi poate un pic de mişcare.  Dar de ieşit şi luat contact cu alte persoane nu se pune problema. 
 

Afla mai multe despre: mihalcea 

viewscnt
Articole similare