Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Dinamo nu trebuia să-l vândă!”. Fotbalistul despre care Ioan Andone crede că a fost vândut prea ieftin

EXCLUSIV | ”Dinamo nu trebuia să-l vândă!”. Fotbalistul despre care Ioan Andone crede că a fost vândut prea ieftin

Dinamo București

Comentarii

5 trofee ca jucător şi alte 5 ca antrenor, Nu mai puţin de 7 ani ca fotbalist în Ştefan cel Mare şi alţi 4 ca tehnician. Ioan Andone este un dinamovist convins şi un simbol pentru formaţia alb-roşie. Inevitabil, orice discuţie cu unul dintre cei mai valoroşi antrenori români ai momentului conduce către fosta sa echipă.

Actualmente manager general la FC Voluntari, Ioan Andone a analizat pentru Telekom Sport şi actualitatea de la Dinamo. Unul dintre subiectele de presă din ultimele zile a fost plecarea lui Sergiu Hanca din Ştefan cel Mare pe o sumă infimă, 60.000 de euro.

Fostul mare jucător şi antrenor de la Dinamo a reacţionat: ”Hanca era în ultimele 6 luni de contract, plus conflictul care a fost în ultima etapă, care nu i-a făcut bine. Normal trebuiau să îl prelungească pe Hanca, în opinia mea. Hanca şi-a făcut, cât a putut el, datoria. Cu lucruri extraordinare de a prins echipa naţională când era într-o formă, o formă mai puţin bună dar puteai să îl aduci într-o formă bună, pentru că tot Mircea Rednic l-a adus la Dinamo. Nu trebuia să îl lase să plece, era unul dintre jucătorii care să dea stabilitate. Aduci altul şi nu ştii dacă se acomodează” a explicat Ioan Andone în exclusivitate pentru Telekom Sport.

  • 3 ani a jucat Hanca la Dinamo
  • 1 trofeu a câştigat în Ştefan cel Mare
  • 3 selecţii are în naţionala României Sergiu Hanca
  • 20 de goluri în 101 meciuri a adunat în Ştefan cel Mare

Afla mai multe despre: ioan andonesergiu hancadinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare