Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo poate trăi şi fără Nistor: "Nu e un capăt de ţară. Se poate juca şi fără el!"

EXCLUSIV | Dinamo poate trăi şi fără Nistor: "Nu e un capăt de ţară. Se poate juca şi fără el!"

Dinamo București

Comentarii

Adi Mihalcea (43 de ani) crede că Dinamo se poate descurca şi fără Dan Nistor (31 de ani), căpitanul "câinilor", plecat la U Craiova. Fostul antrenor secund al echipei naţionale, în mandatul lui Cosmin Contra, poate construi o echipă cu care se iasă din criză.

Dinamo l-a vândut pe Dan Nistor la Craiova, anunţul oficial fiind făcut pe 6 ianuarie. Mihalcea, dinamovist cu ştate vechi, nu se sperie de faptul că trupa din Ştefan cel Mare a rămas fără căpitan. Cel poreclit "Ţăranul" crede că Dinamo se poate descurca, în ciuda faptului că Nistor era un jucător foarte bun

"Jucătorii vin, pleacă... Au oferte mult mai bune, nu mai poţi să îi ţii sau să îi legi de club cum eram noi, pe o perioadă mai lungă.  Se poate juca fotbal şi fără Nistor, se poate reconstrui o altă echipă. Poate vin jucători la fel de buni, de determinaţi, lideri, şi se poate schimba stilul echipei. Nu e nicio problemă, poate pleca şi un altul, nu neapărat Nistor. Într-adevăr, un jucător bun, care pentru Dinamo a jucat destul de bine. Din păcate, nu a luat şi trofee, ăsta este un lucru negativ în ultimii doi ani. Dar nu e un capăt de ţară. Repet, pot veni alţi jucători care îl pot suplini", a spus Adi Mihalcea.

Adi Mihalcea a jucat la Dinamo în două perioade, între 1996 şi 2002, iar apoi în sezonul 2004-2005. Fostul atacant a cucerit trei Cupe ale României, în sezoanele 1999-2000, 2000-2001 şi 2004/2005.

Afla mai multe despre: adi mihalceadinamodan nistor 

viewscnt
Articole similare