Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo "rade" TOT «lotul Rednic». Doi dintre cei mai buni jucători aduşi de Puriu, anunţaţi că sunt OUT

EXCLUSIV | Dinamo "rade" TOT «lotul Rednic». Doi dintre cei mai buni jucători aduşi de Puriu, anunţaţi că sunt OUT

Superliga

Comentarii

Dinamo continua campania de "curăţenie" demarată odată cu îndepărtarea lui Mirecea Rednic, iar şefii din Ştefan cel Mare au decis astăzi să se despartă şi de doi dintre jucătorii care confirmaseră în mandatul "Puriului" şi care păreau siguri că vor rămâne şi pentru noul sezon.

Este vorba de fundaşul Naser Aliji şi atacantul Thanasis Papazoglou, cărora li se vor rezilia contractele. Şi ei au fost aduşi de Mircea Rednic în toamnă, însă iniţial nu figurau pe "lista neagră" întocmită de şefii roş-albilor după îndepărtarea lui Rednic.

Până acum, Dinamo a reziliat contractele a şase jucători - Simon Zenke, Alexandre Christovao, Damien Dussaut, Elvis Kabashi, Facundo Mallo şi Ziggy Gordon, iar următorii pe listă sunt fraţii Reda şi Nabil Jaadi, plus Aliji şi Papazoglou.

Singurii jucători aduşi de Mircea Rednic care deocamdată nu au intrat în calcule pentru rezilierea contractelor sunt Klimavicius, Montini, N'Diaye si Ioan Filip.

Thanasis Papazoglou a marcat de 4 ori în 16 meciuri pentru ”câini”. Grecul semnase un contract pe un an şi jumătate cu formaţia alb-roşie. El a mai jucat în cariera sa pentru PAOK, Aris Salonic, OFI, Roda Kerkrade sau Hapoel Haifa.

Naser Aliji a evoluat în 16 meciuri sezonul trecut şi a reuşit o pasă de gol pentru Dinamo. Internaţionalul albanez a semnat cu gruparea din Ştefan cel Mare în noiembrie, iar în cariera sa a mai evolaut pentru FC Basel, FC Kaiserslautern sau Virtus Entella.

Situaţia lui Aliji devenise oricum complicată în momentul îndepărtării lui Rednic, în condiţiile în care acesta îi era recunoscător fostului tehnician pentru modul în care l-a tratat în momentul venirii la Dinamo.

VEZI MAI JOS POVESTEA LUI NASER ALIJI, spusă chiar de fundaş într-un interviu acordat Telekom Sport în urmă cu două luni.

Afla mai multe despre: dinamorednicalijipapazoglou 

viewscnt
Articole similare