Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo - Rapid, amical de lux? Adrian Mihalcea vrea să joace un meci de pregătire cu rivala din Giuleşti: "Şi Dan e în situaţia asta!"

EXCLUSIV | Dinamo - Rapid, amical de lux? Adrian Mihalcea vrea să joace un meci de pregătire cu rivala din Giuleşti: "Şi Dan e în situaţia asta!"

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, şi-ar dori să joace un amical de lux împotriva Rapidului înainte de reluarea meciurilor oficiale din Liga 1. Fotbalul românesc a fost pus pe pauză forţat de pandemia de COVID-19, iar acum lucrurile se pregătesc să revină la viaţă.

Mihalcea, care recent a împlinit 44 de ani, şi-a cunoscut în sfârşit jucătorii şi a avut ocazia să-i antreneze pe teren, după ce în ultimele luni totul s-a desfăşurat online, de acasă. Tehnicianul câinilor şi-ar dori un meci amical, pentru a-şi vedea fotbaliştii la treabă, iar partida de pregătire s-ar putea juca împotriva Rapidului.

"Dacă ar fi să jucăm un amical cu Rapid nu aş juca pentru că şi Dan e în situaţia asta ca şi mine, ci pentru că avem nevoie de meciuri amicale cu echipe bune, care îţi pot pune probleme", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Dan Alexa, în aceeaşi situaţie!

Ca şi Adrian Mihalcea, Dan Alexa, proaspăt instalat ca antrenor al Rapidului, şi-a pregătit fotbaliştii doar online de la numirea în funcţie, în locul lui Daniel Pancu. "Chirurgul" şi-a băgat elevii în cantonament odată cu ridicarea stării de urgenţă şi i-ar putea surâde un amical cu Dinamo pentru a-şi vedea elevii la treabă pe teren înainte de play-off-ul din Liga 2.

Alexa l-a înlocuit pe Pancu la Rapid, în timp ce Mihalcea a ocupat locul lăsat liber de Duşan Uhrin Jr. pe banca lui Dinamo.

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamoamicalrapiddan alexaexclusiv 

viewscnt
Articole similare