Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo s-a răzgândit! Suma record cerută de ”câini” pentru Nistor: ”Asta trebuie să facă Becali şi mai discutăm”

EXCLUSIV | Dinamo s-a răzgândit! Suma record cerută de ”câini” pentru Nistor: ”Asta trebuie să facă Becali şi mai discutăm”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a respins categoric oferta de 500.000 de euro + Qaka pentru Dan Nistor, dar ”câinii” îl anunţă pe Becali că se vor aşeza la masa discuţiilor dacă va mări considerabil oferta.

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a anunţat, în exclusivitate pentru telekomsport.ro, că Dan Nistor nu va pleca la FCSB pentru suma anunţată de Becali.

Astfel, chiar dacă au refuzat oferta de 500.000 de euro + Qaka,  ”câinii” îi anunţă pe roş-albaştri suma corectă pentru care căpitanul lui Dinamo ar putea ajunge la FCSB.

Este exclus ca Nistor să plece la FCSB în condiţiile prezentate de Becali. Dacă el vrea 15-20 de milioane de euro pe Man, atunci să mai pună un zero la cei 500.000 de euro pe care vrea să-i dea pe Nistor şi atunci poate mai discutăm", a spus Alexandru David.

Între timp, Dinamo a decis să-l vândă pe May Mahlangu, colegul lui Nistor de la mijlocul terenului. Fotbalistul va semna cu Ludogoreţ, iar Dinamo va primi aproximativ 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: nistorfcsbalexandru david 

viewscnt
Articole similare