Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinamo, sub presiune! Vasile Şiman a vorbit despre Ionuţ Şerban, fotbalist care îi poate aduce 1 milion de euro: "Dacă au optat pentru amânare sau că moare..."

EXCLUSIV | Dinamo, sub presiune! Vasile Şiman a vorbit despre Ionuţ Şerban, fotbalist care îi poate aduce 1 milion de euro: "Dacă au optat pentru amânare sau că moare..."

Superliga

Comentarii

Vasile Şiman susţine că Dinamo poate rezolva problema contractului lui Ionuţ Şerban. Mijlocaşului dinamovist îi expiră contractul, iar "câinii" sunt obligaţi să-i achite lui Şiman suma de 1 milion de euro, odată ce jucătorul nu va mai fi sub contract.

Vasile Şiman a declarat că Dinamo are soluţia pentru rezolvarea problemei în cazul contractului lui Ionuţ Şerban, dar că dinamoviştii nu au încercat să o rezolve: "Nu eu i-am convins pe cei de la Dinamo. Contractul a fost bătut la maşină, la calculator de clubul Dinamo. Clauzele din contract au fost negociate la momentul respectiv. Unele clauze, da, altele, nu. Ce e surprinzător? Clubul Dinamo l-a contactat şi a semnat cu el în 2013. El, la momentul respectiv.... Ei nu se gândeau la clauze, ei se gândeau că au nevoie de jucător. Era un jucător de 18 ani. Ei au plătit vreun euro până acum? Sunt nişte bani ipotetici. Vorbim despre nişte bani pe care trebuie să-i plătească mâine?

Vi se pare corect ca Dinamo să semneze cu un jucător care de cinci ani nu joacă deloc? Ăsta e un management total greşit. Dinamo cunoaşte de mult timp de mult timp anumite lucruri. Puteau rezolva de mult timp. Dacă au optat pentru amânare sau că moare... Dinamo ştie rezolvarea situaţiei. Ştie! Cum să nu ştie? Din orice situaţie există ieşire. Vrei să o găseşti sau nu? În ultimul an şi jumătate nu am mai discutat despre asta, dar în trecut, da. Când rezolvi o problemă? Când te doare ceva sau când pui diagnosticul? Dinamo nu a ajuns la concluzia că are o problemă. Dinamo nu are niciun fel de problemă. Când ai o problemă, trebuie să o rezolvi. Dinamo spune că nu e aşa", a declarat fostul patron al Sportului Studenţesc în cadrul emisiunii Sport Report. 

Care e situaţia lui Ionuţ Şerban

Fotbalistul este ţinut captiv în "Ştefan cel Mare" de o clauză stipulată în 2013, atunci când a fost transferat de Dinamo de la Sportul Studenţesc. Preşedintele de atunci al lui Dinamo, Constantin Anghelache, şi patronul "Găştii nebune", Vasile Şiman, s-au pus de acord la acea vreme pentru o clauză absurdă.

În contract scrie că dacă jucătorul, din motive care nu ţin de el, îşi termină înţelegerea, Dinamo trebuie să îi plătească un milion de euro lui Vasile Şiman. La fel se întâmplă şi în cazul unui transfer, indiferent de suma primită de Dinamo. Astfel, situaţia lui Ionuţ Şerban - fotbalist cotat acum la doar 50.000 de euro de site-urile de specialitate - pare una fără ieşire.

 

 

Afla mai multe despre: vasile simanionut serban 

viewscnt
Articole similare