Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Dinamo zici că întâlnea Barcelona, nu ştia ce să facă cu mingea!". Panduru a analizat derby-ul Dinamo - FCSB, la Telekom Sport

EXCLUSIV | "Dinamo zici că întâlnea Barcelona, nu ştia ce să facă cu mingea!". Panduru a analizat derby-ul Dinamo - FCSB, la Telekom Sport

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat derby-ul cu Dinamo, 1-0, deşi scorul putea fi mult mai mare la ocaziile ratate de formaţi roş-albastră. În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru a analizat meciul în câteva cuvinte şi a spus că Dinamo a părut că nu ştia ce să facă cu mingea în startul primei reprize.

Panduru a spus că Dinamo parcă întâlnea Barcelona în startul partidei, în primele 35 de minute, când a părut fără soluţii în faţa unei FCSB energizate.

"Dinamo, zici că întâlnea Barcelona, nu ştia ce să facă cu mingea. Lucrurile s-au echilibrat la un anumit moment. Clar, se vede calitatea FCSB. Nu ştiu cât a fost terenul de bun. Repriza a doua a început la fel de bine, cu FCSB", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport, după meci.

Dinamo - FCSB 0-1, în Liga 1

FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip.

A marcat: Tănase '9

0-1, min. 9: Tănase a pătruns de pe partea stângă spre centru şi a marcat cu un şut de la 16 metri.

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - Sorescu, P. Anton, Răuţă (Gol '58), Fabbrini (Gueye '73) - G. Creţu (Achim '2, Nepomuceno '73) - Nemec. Antrenor Ionel Gane;

FCSB: Vlad - Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovici - Olaru (Oaidă '71), Şut (Perianu '68), Moruţan - Octavian Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman (Vukusici '77). Antrenor Anton Petrea.

Afla mai multe despre: fcsbbasarab pandurudinamoliga 1derby 

viewscnt
Articole similare