Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dinu, monolog ACID la Telekom Sport: ”Să le mulţumim că nu ne-au dat 10 şi că s-au oprit la pauză! Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce joacă!”

EXCLUSIV Dinu, monolog ACID la Telekom Sport: ”Să le mulţumim că nu ne-au dat 10 şi că s-au oprit la pauză! Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce joacă!”

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu a analizat partida Spania - România (5-0) în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea.

Fostul selecţioner consideră că spaniolii s-au oprit, din milă, la pauză, când scorul era 4-0 pentru La Roja: ”Părerea mea e că în genunchi e şi în drumul crucii, dar se ridică isus, mai duce crucea, noi nu mai avem nicio şansă. Noi nu suntem în genunchi, noi suntem în fotbal la ora actuală, faţă de fotbalul european, suntem ca în basmul lui Ispirescu, când îl bagă pe Balaur până la glezne, după aia până la şold. 12.46 Balaurul fotbalul european pe noi ne-a băgat acum până la beregată. Noi mai avem doar capul aşa, din care mai scoatem câte o onomatopee, hau-hau, pe ei, bă, vedeţi ce o să păţim. E dureros la ce asistăm,e jalnic. Mi-e milă că am ajuns în halul acesta cu fotbalul românesc. Să mulţumim că nu ne-au dat vreo 10, că s-au oprit la pauză. Cu îndurarea pe care au avut-o pentru noi în repriza a doua, de maniera iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce joacă. Noi astăzi, numai mila acestor jucători spanioli ne-a salvat” a mărturisit Cornel Dinu.

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etape trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.


 

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare