Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinu şi Panduru, idei pentru Rădoi! Experţii Telekom Sport au alcătuit primul "11" pentru debutul naţionalei României în preliminariile CM 2022

EXCLUSIV | Dinu şi Panduru, idei pentru Rădoi! Experţii Telekom Sport au alcătuit primul "11" pentru debutul naţionalei României în preliminariile CM 2022

Echipa națională

Comentarii

În direct la Minutul 91, Cornel Dinu şi Basarab Panduru au încercat să alcătuiască un prim "11" al echipei naţionale pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia.

Naţionala României începe drumul în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, iar primele meciuri sunt împotriva Macedoniei de Nord, Germania şi Armenia. În acest context, la Minutul 91 s-a discutat predominant despre aceste partide, iar Cornel Dinu şi Basarab Panduru au încercat să găsească un "11" cu care Mirel Rădoi să abordeze meciurile.

"Portar:

Panduru: Niţă, titular.


Dinu: Normal. Niţă a contat şi la FCSB.

Fundaşi, în n 4
Panduru: Mogoş. E constant titular.
Dinu: Discutăm acum. Dacă stăm să ne gândim, sunt de acord cu Pandi. Cu Mogoş. Joacă la Chievo totuşi.
Panduru: Mi-e greu să cred că nu joacă Chiricheş, cu Burcă sau cu Nedelcearu face pereche Chiricheş. Şi Bancu. Nedelcearu e mai bun în trei fundaşi decât în doi.
Dinu: Dintre patru apărători centrali, cred că Burcă poate fi titular. Celălalt va fi Chiricheş, deşi am mari rezerve. Cred şi în Nedelcearu că e crescut la Dinamo.

Mijloc 4-3-3:
Panduru: Dacă intră Creţu, nu joacă Marin cu Macedonia de Nord. Marin nu cred că e mai bun inter decât Stanciu. Ianis ar putea juca inter? Joacă în faţă acolo. Dacă jucăm cu Macedonia cu Creţu, cu Stanciu şi Maxim e mai bine decât cu Stanciu şi Marin.
Dinu: Răzvan Marin, Stanciu şi pe stânga mă gândesc între Maxim şi Cicâldău.

Atac:
Panduru: L-aş pune pe Ianis în dreapta. Puşcaş sau Keşeru, aş alege unul dintre ei. Ianis are în spate un campionat destul de puternic, are Europa League, cred că în momentul acesta e mai bună alegerea cu Hagi. Mi se pare că Ianis şi Maxim ar intra mai mult în interior şi ar pune mai multă presiune pe fundaşii centrali.  
Dinu: Eu aş juca cu Man, Keşeru şi Mihăilă"
, au spus Cornel Dinu şi Basarab Panduru.

  • Cum ar putea arăta echipa României: Niţă - Mogoş, Chiricheş, Burcă/Nedelcearu, Bancu - Stanciu, Marin, Cicâldău - I. Hagi, Keşeru, Maxim

România începe drumul în preliminariile CM 2022

Preliminariile pentru CM 2022 reprezintă o nouă şansă pentru naţionala României de a obţine calificarea la un noul turneul final de Campionat Mondial, după ce ultima prezenţă a fost înregistrată în 1998. România începe drumul din preliminarii cu meciuri pe teren propriu, cu Macedonia de Nord şi Germania, dar şi în deplasare, cu Armenia. Partida cu Macedonia de Nord e prima, care se va juca pe 25 martie, urmează apoi meciul cu Germania, care se va disputa pe 28 martie, iar pe 31 martie naţionala lui Mirel Rădoi va întâlni Armenia, în deplasare.

Afla mai multe despre: romanianationaladinupanduruprimul 11debutexclusiv 

viewscnt
Articole similare