Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinu şi Panduru, impresionaţi de Sepsi după victoria contra FCSB: "Un commando. Când joacă fotbalul ăsta, orice echipă din campionat are probleme!"

EXCLUSIV | Dinu şi Panduru, impresionaţi de Sepsi după victoria contra FCSB: "Un commando. Când joacă fotbalul ăsta, orice echipă din campionat are probleme!"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

În direct la Minutul 91, Cornel Dinu şi Basarab Panduru, experţii Telekom Sport, au analizat jocul FCSB - Sepsi 1-2 şi au rămas impresionaţi de modul în care echipa lui Leo Grozavu a anihilat-o pe FCSB. Liderul Ligii 1 a pierdut şansa să se distanţeze în fruntea clasamentului.

Sepsi a învins-o pentru prima dată pe FCSB în deplasare, scor 2-1 într-un meci jucat la Giurgiu, şi a împiedicat echipa lui Toni Petrea să se distanţeze în fruntea Ligii 1 după pasul greşit făcut de CFR Cluj în faţa Craiovei (1-2, în Gruia). Dinu şi Panduru au lăudat modul în care a arătat Sepsi în partida contra FCSB.

”O partidă care scoate în relief două lucruri. Sigur, se fac fel de fel de interpretări, însă s-a văzut un realism de joc deosebit din partea lui Sepsi. O strunire de echipă cum face de obicei Grozavu, un commando care a blocat FCSB-ul.  Au fost nişte schimbări greu de înţeles la FCSB. Inconstanţa lor îmi dă de gândit în continuare. Cu cine lucrează băieţii ăştia, că totuşi se păcălesc mai puţin cu jucătorii din străinătate!? Ăştia găsesc nişte jucători care sunt bunicei, care ridică valoarea jocurilor  - Cornel Dinu, la Telekom Sport.

”Surprinde că FCSB a luat două goluri acasă, nu a mai luat de la meciul cu Dinamo din primele etape. Sepsi a avut un joc de apărare foarte bun. La un moment dat, după minutul 81, a avut un joc de apărare şi agresiv în jurul mingii, câtre trei patru jucători pe minge... În momentul când Sepsi joacă fotbalul ăsta, în momentul când Sepsi face pressing, orice echipă de la noi din campionat are probleme.  - Basarab Panduru, la Telekom Sport.

În ciuda înfrângerii cu Sepsi, FCSB a rămas lider în clasamentul Ligii 1, cu 39 de puncte, iar CFR Cluj pe locul doi, cu 38 de puncte. U Craiova e la cinci puncte distanţă de lider, cu 34 de puncte, pe locul trei.

Afla mai multe despre: pandurudinusepsiminutul 91 

viewscnt
Articole similare