Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dinu şi Panduru le-au "mitraliat" pe FCSB şi pe CFR: "Oaidă aleargă singur şi termină pe locul 2". Camora şi Edward Iordănescu, ironizaţi şi ei

EXCLUSIV | Dinu şi Panduru le-au "mitraliat" pe FCSB şi pe CFR: "Oaidă aleargă singur şi termină pe locul 2". Camora şi Edward Iordănescu, ironizaţi şi ei

Fotbal intern

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei a cincea din play-off-ul Ligii I. Tănase, în minutul 19, şi Burcă, în minutul 90+3, au marcat golurile partidei de la Giurgiu.

CFR Cluj a egalat în ultima fază în urma unei lovituri libere obţinută de Mario Camora, în marginea terenului. "Îl laşi acolo în pace, nu te duci peste el, Olaru. La uzura pe care o are Camora în ultimul timp, el poate să cadă şi de la vânt" , a spus Cornel Dinu.

FAZA FAULTULUI COMIS DE OLARU:

Însă, la scorul de 1-0, Oaidă a ratat o ocazie uriaşă. "Ăsta e Oaidă. Aleargă de unul singur şi termină pe locul 2, scapă cu poarta goală şi dă pe lângă poartă" , a spus Basarab Panduru.

FAZA RATĂRII LUI OAIDĂ:

Iar imediat după meci, când Edward Iordănescu a mulţumit Divinităţii, Cornel Dinu a avut un nou comentariu acid: "Şi noi ne închinam când intram pe teren, dar e greu de spus dacă Dumnezeu scrie tabela de marcaj. De-a lungul istoriei, sunt trei personaje teribile despre care se spune că ar fi vorbit cu Dumnezeu. Este Avram, după care este Moise şi mai este Iisus. În condiţiile astea, vin Iordănescu şi cu fiul său, patru şi cinci, care vorbesc cu Dumnezeu".

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare