Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discuţia pe care Contra a avut-o cu directorul sportiv al lui Lazio, chiar în timpul meciului cu FCSB: ”Ştiţi ce mi-a zis?”

EXCLUSIV | Discuţia pe care Contra a avut-o cu directorul sportiv al lui Lazio, chiar în timpul meciului cu FCSB: ”Ştiţi ce mi-a zis?”
Comentarii

Cosmin Contra spune că s-a simţit uşor jenat de diferenţa care a fost între Lazio şi FCSB, în retur, meci câştigat de italieni cu 5-1. Selecţionerul României a purtat o discuţie şi cu Igli Tare, directorul sportiv al lui Lazio.

Contra a fost în tribune la meciul dintre Lazio şi FCSB, scor 5-1, în returul 16-imile Europa League. Selecţionerul României spune că nu se aştepta să vadă o diferenţă atât de mare între cele două echipe, mai ales că FCSB câştigase cu 1-0 în tur:

(n.r. te-a şocat diferenţa asta de la Roma?) Pe mine, da. M-am simţit un pic foarte prost imediat după meci, pentru că s-a văzut o aşa mare diferenţă de valoare pe viu. Nu ştiu cum s-a văzut la TV, dar pe viu eu m-am simţit incomod în tribuna oficială. Chiar stăteam un pic mai în spate faţă de delegaţia Stelei şi m-am făcut mic în scaunul ăla, şi aşa era frig şi ploua. M-am dus special să văd meciul ăsta, pentru că vreau să văd jucătorii într-un meci cu presiune, pe un stadion mare, împotriva unor adversari care te pun în dificultate”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Fostul mare fundaş dreapt a dezvăluit că a avut şi o discuţie cu directorul sportiv al lui Lazio şi dă indicii despre motivele care au dus la o asemenea înfrângere. Contra spune că până şi Igli a fost uimit de tactica pe care a ales-o Nicolae Dică:

”Am discutat la pauză cu Igli Tare (n.r. directorul sportiv al lui Lazio) şi îmi zicea că Steaua e prima echipă care vine şi face un pressing aşa avansat pe Olimpico. Nici măcar echipele din Italia nu vin să facă pressingul ăla pe care l-au încercat cei de la Steaua. Eu nu judec tactica aleasă de Steaua, pentru că în meciul tur aceeaşi tactică a făcut ca în meciul tur ei să castige cu 1-0. Un meci acasă, pe National Arena, cu 40.000 de oameni, poate să fie diferit faţă de un meci pe Olimpico, dar e clar că diferenţa a fost enormă. Eu cred că au prins o zi proastă, nu văd altă explicaţie. Eu cred că jucătorii ăştia pot juca mult mai bine”, a mai spus Contra.

Afla mai multe despre: fcsblazioeuropa leaguecosmin contra 

viewscnt
Articole similare