Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discuţia pe care Cornel Dinu a avut-o cu Pablo Cortacero. Afirmaţia care l-a redus la tăcere pe spaniol: ”N-a spus absolut nimic”

EXCLUSIV | Discuţia pe care Cornel Dinu a avut-o cu Pablo Cortacero. Afirmaţia care l-a redus la tăcere pe spaniol: ”N-a spus absolut nimic”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a dezvăluit ce a discutat cu Pablo Cortacero, în singura întâlnire care a avut loc între cei doi. Fostul selecţioner spune că i-a dat şi un sfat patronului lui Dinamo: să nu facă multe transferuri, însă noua conducere din Ştefan cel Mare nu a ţinut cont de acest lucru.

Imediat după ce a oficializat preluarea lui Dinamo, Pablo Cortacero a anunţat că a avut o întâlnire cu Cornel Dinu şi i-a propus acestuia să facă parte din noua conducere. Acum, Cornel Dinu a dezvăluit ce subiecte au fost atinse în discuţia cu omul de afaceri spaniol.

Ce au discutat Cornel Dinu şi Pablo Cortacero: ”I-am explicat ce înseamnă Dinamo”

În cadrul discuţiei cu Pablo Cortacero, Cornel Dinu spune că a atins mai multe subiecte. Printre altele, l-a sfătuit pe noul patron al lui Dinamo să nu facă foarte multe transferuri, deoarece va da echipa peste cap. Cortacero n-a ţinut însă cont de sfatul lui Cornel Dinu şi a schimbat aproape toată echipa. În plus, a plătit salarii cu mult peste media Ligii 1:

”(Aţi mai vorbit cu Cortacero?) Nu, eu am avut o singură discuţie corectă, firească, cu cel pe care l-am adus în '96, cu Florin Iacob şi Cosmin Contra. Care tot el mi l-a adus pe Cortacero şi încă doi, băiatul care a intermediat ”Cina cea de Taină” (n.r. probabil referire la Dorin Şerdean), din care s-a ajuns la ce s-a ajuns. Eu am avut o discuţie de o oră şi ceva cu Cortacero, în care nu i-am explicat decât ce înseamnă Dinamo, ce a fost Dinamo şi ce văd eu că trebuie să fie Dinamo şi cum văd eu că trebuie să fie Dinamo. Încheind de maniera ”nu aduce mulţi, nu trebuie o legiune spaniolă”. (Ce v-a zis la final?) A tăcut despre altceva, n-a spus absolut nimic. A zis că da”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Ce au discutat Cornel Dinu şi Pablo Cortacero. Patronul lui Dinamo n-a ţinut cont de sfatul primit

Dinamo a avut cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din Liga 1. Cortacero n-a ţinut cont de sfatul pe care l-a primit în cadrul discuţiei cu Cornel Dinu şi a adus nu mai puţin de 14 jucători. Dintre aceştia, şase sunt spanioli: Borja Valle (Deportivo La Coruna), Isma Lopez (Tenerife), Rene Hinojo (Almeria), Aleix Garcia (Manchester City), Juan Camara (Jagiellonia) şi Tomas Mejias (Middlesbrough).

În ciuda acestor transferuri, Dinamo ocupă penultima poziţie în Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate în 9 etape.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare