Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discuţia pe care Cosmin Contra a avut-o cu Gabi Tamaş în Israel. Mutu: ”Au vorbit aseară!”

EXCLUSIV | Discuţia pe care Cosmin Contra a avut-o cu Gabi Tamaş în Israel. Mutu: ”Au vorbit aseară!”

Echipa națională

Comentarii

Adi Mutu spune că Tamaş are în continuare şanse să fie chemat la naţională, dacă-şi va continua forma bună arătată la Hapoel Haifa. Gabi Tamaş a asistat la antrenamentul susţinut vineri seară de naţionala României în Israel.

Gabi Tamaş este titular la Hapoel Haifa şi este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din campionatul Israelului. Forma bună a fost remarcată şi de Cosmin Contra, spune Adi Mutu. Managerul sportiv al naţionalei susţine că Tamaş este în continuare o soluţie pentru naţională, deşi are 34 de ani ani.

Tamaş a asistat la antrenamentul susţinut vineri seară de naţionala României şi a stat apoi de vorbă cu selecţionerul Cosmin Contra. Mutu spune că Tamaş a fost asigurat în cadrul acestei discuţii că poate reveni la naţională, dar trebuie să continuie să aibă evoluţii apreciate.

”(n.r. întrebat dacă Tamaş ar fi meritat să fie la naţională) Da, de ce nu? Chiar e în vederile selecţionerului. A vorbit selecţionerul cu el aseară şi i-a zis că, dacă continua aşa, va fi şi el convocat. Eu cred că la fotbal nu contează vârsta din buletin. Contează cum arăţi pe teren. În momentul ăsta, el arată foarte bine. Sper să continue aşa şi, dacă va fi nevoie, asta va decide Cosmin”, a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabi tamasadi mutucosmin contraromania 

viewscnt
Articole similare