Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discuţia pe care Sânmărtean a purtat-o cu Alibec: ”M-a întrebat ce să facă!” Ce răspuns i-a dat fostul mare mijlocaş

EXCLUSIV | Discuţia pe care Sânmărtean a purtat-o cu Alibec: ”M-a întrebat ce să facă!” Ce răspuns i-a dat fostul mare mijlocaş

Superliga

Comentarii

Lucian Sânmărtean spune că regretă că Denis Alibec n-a reuşit să se impună la FCSB, deoarece este un atacant foarte talentat. Fostul mare mijlocaş a avut o discuţie cu Alibec în care l-a sfătuit cum să-şi rezolve situaţia.

Denis Alibec a revenit la Astra, contra a 1,4 milioane de euro, după un sezon controversat pe care l-a avut la FCSB. Atacantul de 27 de ani a fost total ieşit din formă din cauza problemelor medicale, dar şi de comportament. El însuşi cu jucător capricios, Lucian Sânmărtean a explicat pentru Telekom Sport cum reuşea el să rezolve ieşirile necontrolate:

”Îmi pare rău că a plecat de la FCSB, sper să îşi relanseze cariera la Astra. E un jucător de certa valoare, calitate multă. Nu e târziu, e încă tânăr. Dacă îşi doreşte să reuşească, cu siguranţă va reuşi. Am avut şi eu episoade de genul ăsta mai cu toţi antrenorii, dar eu am discutat destul de mult cu toţi antrenorii. Şi faptul că am reuşit să am dialog cu toţi antrenorii, uşor-uşor am reuşit să ne încălzim şi să dau randament. Aşa, ca şi Alibec, primul impuls cu fiecare antrenor a fost mai negativ”, a declarat Lucian Sânmărtean pentru Telekom Sport.

Lucian Sânmărtean are o relaţie specială cu Denis Alibec şi spune că a purtat o discuţie cu atacantul Astrei, după ce Alibec l-a întrebat cum să iasă din situaţia în care se află: ”Cred că asta îi lipseşte lui Alibec, mai multă diplomaţie. Am discutat cu el. M-a întrebat: ”ce să fac, domne', că sunt... ”Domne, singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să te antrenezi, să joci, să laşi micile tale ieşiri deoparte, pentru că nimeni nu te aşteaptă, nimeni nu îşi va da a doua şansă”.

Afla mai multe despre: lucian sanmarteandenis alibecfcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare