Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discuţie în contradictoriu între Basarab Panduru şi Cornel Dinu. "E plin de muşchi" vs. "Sărbătorile de iarnă le-a petrecut cu sarmale"

EXCLUSIV | Discuţie în contradictoriu între Basarab Panduru şi Cornel Dinu. "E plin de muşchi" vs. "Sărbătorile de iarnă le-a petrecut cu sarmale"galerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova a uitat să mai câştige în Liga I, iar acum este la patru puncte în spatele liderului FCSB. Oltenii au trei meciuri consecutive fără victorie, perioadă în care echipa lui Corneliu Papură n-a reuşit să marcheze nici măcar un gol.

Două remize albe, cu CFR Cluj şi cu Sepsi, şi o înfrângere, scor 0-2, cu FCSB. Aşa arată palmaresul Universităţii Craiova în ultimele trei meciuri disputate în Liga I, rezultate care i-au dus pe olteni la patru puncte în spatele liderului FCSB.

Atacul este marea problemă a echipei lui Corneliu Papură. Craiova n-a mai marcat de trei meciuri în Liga I, iar unul dintre motive este şi forma slabă pe care o traversează Reagy Ofosu. Venit de la FC Botoşani în toamna anului trecut, mijlocaşul de 29 de ani a fost înlocuit în minutul 84 al partidei cu Sepsi, iar Cornel Dinu a profitat de moment şi l-a ironizat pe fotbalistul Universităţii Craiova.

"Ofosu, la cum arată, ar trebui să i se pună din nou o farfurie cu sarmale în faţă, pentru că are vreo 8 kilograme în plus" , a spus Cornel Dinu, însă Basarab Panduru a intervenit în discuţie şi a ţinut să-l contrazică pe "Procuror": "Ofosu e plin de muşchi, Mister! Numai muschi are".

"Există o măsurătoare a ţesutului adipos. Sunt convins că şi la picioare, şi la şolduri, arată că e bine hrănit, sărbătorile de iarnă le-a petrecut cu sarmale acasă" , a continuat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Rezumat Universitatea Craiova - Sepsi 0-0

Afla mai multe despre: ofosucraiova 

viewscnt
Articole similare