Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Discuţiile au fost discrete, am fost monitorizat!". Reacţia lui Florentin Pera după ce a semnat cu ŢSKA Moscova

EXCLUSIV | "Discuţiile au fost discrete, am fost monitorizat!". Reacţia lui Florentin Pera după ce a semnat cu ŢSKA Moscova

Handbal

Comentarii

Florentin Pera (41 de ani) a vorbit, duminică, în direct la Telekom Sport, despre plecarea sa la ŢSKA Moscova, în Rusia. Antrenorul de la SCM Rm. Vâlcea va prelua echipa moscovită din vară încolo, fiind primul antrenor român din străinătate după 23 de ani, de la Bogdan Macovei.

În direct la Sport Report, Pera a vorbit despre pasul uriaş pe care-l va face în carieră şi a spus că e mare provocare pentru el şi e onorat că a fost ales să conducă echipa campioană a Rusiei. Florentin Pera era în discuţii cu ŢSKA Moscova de mai mult timp, dar negocierile s-au finalizat recent.

Pera va merge în Rusia fără staff-ul său: "E adevărat, e un moment foarte important în cariera mea. Cea mai mare provocare, o mare onoare, o mare responsabilitate. Voi antrena campioana Rusiei, una dintre primele patru echipei din Europa, care-şi propune să lupte pentru câştigarea Ligii Campionilor. Sunt motivat să lupt pentru obiective. A fost de mai mult timp o discuţie, au fost şi alte oferte, chiar şi de la CSM Bucureşti. Cred că a venit un moment bun pentru mine să dau curs acestei şanse. E o mare realizare, vreau să obţin rezultatele cele mai importante ale carierei. La Vâlcea a fost o perioadă foarte frumoasă, în care am făcut performanţă.

Discuţiile au fost în ultima perioadă, discrete. Probabil am fost monitorizat de mai mul timp de către ŢSKA, mă bucur că mi s-a oferit mie această mare şansă de a antrena echipă. Voi prelua ce are ŢSKA Moscov, are staff foarte bun, au ajuns în Final 4, au un lot de jucătoare foarte valoros. Sper să am echipa aptă, sută la sută, să realizăm toate obiectivele de performanţă propuse. Nu pot să discut despre această parte, dar n-am pus niciodată partea materială pe primul loc în carieră. Provocările sunt cele mai importante, performanţa trebuie să primeze. Va veni şi partea financiară odată cu performanţele!", a spus Florentin Pera, la Telekom Sport.

Florentin Pera o va antrena pe ŢSKA Moscova!

Pera va pleca de la Rm. Vâlcea după ce a readus titlul în oraş acum doi ani şi va semna cu a doua cea mai puternică echipă de handbal din Rusia, ŢSKA Moscova. Din sezonul viitor, acesta va antrena în Rusia, după ce şi-a pus semnătura pe un contract de un an.

Tehnicianul va fi primul antrenor român care conduce o formaţia din străinătate după 23 de ani, de la Bogdan Macovei încoace.

Acum 23 de ani, Macovei a condus-o pe Kometal Skopje.

Florentin Pera a câştigat patru trofee alături de SCM Rm. Vâlcea. titlul în 2019, Supercupa României (2018, 2020) şi Cupa României (2020).

Afla mai multe despre: florentin peratska moscovahandbal 

viewscnt
Articole similare