Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Doar ce a semnat cu CFR Cluj şi Cornel Dinu l-a luat la ochi: ”Probabil că arabilor nu le-a plăcut cum s-a suit pe camilă” :)

EXCLUSIV | Doar ce a semnat cu CFR Cluj şi Cornel Dinu l-a luat la ochi: ”Probabil că arabilor nu le-a plăcut cum s-a suit pe camilă” :)

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu face praf un transfer făcut recent de CFR Cluj. Legendarul dinamovist spune că Al Qadisiyah a renunţat la Mihai Bordeianu, care a revenit la CFR Cluj, deoarece ar fi primit informaţii eronate despre jucător.

Un jucător transferat recent de CFR Cluj este ironizat de Cornel Dinu. ”Procurorul” este de părere că Al Qadisiyah a renunţat la Mihai Bordeianu, pe care îl transferase în octombrie 2020, deoarece ar fi primit informaţii greşite despre poziţia pe care joacă.

Cornel Dinu face praf un jucător transferat recent de CFR Cluj: ”Arabilor nu le-a plăcut cum s-a suit pe cămilă”

La mijlocul lunii octombrie 2020, Mihai Bordeianu a fost transferat de Al Qadisiyah, care le-a plătit celor de la CFR Cluj suma de 1,2 milioane de euro. Mijlocaşul de 29 de ani a adunat în total 15 apariţii, însă n-a reuşit să impresioneze.

În această iarnă, saudiţii au decis să renunţe la Mihai Bordeianu, pe care l-au trimis la CFR Cluj sub formă de împrumut. Cornel Dinu a comentat acest transfer în stilul care îl caracterizează. Legenda lui Dinamo susţine că cei de la Al Qadisiyah s-ar fi gândit că Mihai Bordeianu ar fi jucător ofensiv şi au renunţat la el când şi-au dat seama că, de fapt, nu se descurcă prea bine în atac:

”Probabil arabii au înţeles: 'bun, îl luăm pe ăsta şi joacă şi atacant. Probabil, ca să-l dea (n.r. cei de la CFR Cluj), au zis că joacă şi atacant. Arabilor probabil nu le-a plăcut cum s-a suit pe cămilă sau pleacă cu cămila la atac, l-au trimis înapoi'”, a comentat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Basarab Panduru n-a fost impresionat de revenirea lui Mihai Bordeianu

Transferat pe 8 februarie la CFR Cluj, Mihai Bordeianu a jucat primul meci în etapa trecută, pe 21 februarie, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul de 29 de ani a fost integralist în victoria cu 1-0 obţinută de CFR Cluj, dar evoluţia sa nu l-a încântat pe Basarab Panduru:

”Primul meci cu Bordeianu parcă nu mi s-a mai părut din filmul ăsta, dar e primul meci, când a plecat era altceva, era din echipă”, a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare