Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Doar ce a semnat cu FCSB şi are deja o grijă: ”Mă acomodez mai greu cu aglomeraţia, cu oraşul acesta mare” :)

EXCLUSIV | Doar ce a semnat cu FCSB şi are deja o grijă: ”Mă acomodez mai greu cu aglomeraţia, cu oraşul acesta mare” :)

Superliga

Comentarii

Darius Olaru a fost cumpărat de FCSB, dar va rămâne cel puţin până în iarnă la Gaz Metan. Mijlocaşul de 21 de ani se gândeşte deja la un prim obstacol, aglomeraţia din Bucureşti.

Darius Olaru este unul dintre transferurile pe care Gigi Becali le-a făcut în această perioadă. În schimbul său, Gaz Metan a primit 600.000 de euro. Internaţionalul român de tineret la rămâne totuşi la Mediaş până în iarnă şi abia apoi va îmbrăca tricoul FCSB-ului. Olaru avertizează că s-ar putea să aibă nevoie de o perioadă de adaptare, din cauza agitaţiei care există în Bucureşti:

”Sper că mister Edi (n.r. Iordănescu) îmi va da încredere în continuare şi voi încerca să îmi ajut cât mai mult echipa, prin evoluţiile mele să fim pe un loc de play-off. Mă bucur că voi avea onoarea să lucrez cu el până în iarnă, pentru că este un antrenor foarte bun şi cred că vom face rezultate bune acolo.

(Despre trecerea la FCSB) Va fi o perioadă mai dificilă, pentru că mă acomodez mai greu cu aglomeraţia, cu tot oraşul acesta mare, pe lângă Mediaş, care e un oraş mic. Voi încerca să mă adaptez cât mai repede, sper eu colegii să mă primească bine şi deja cunosc câţiva colegi de la U21, pe Iulian şi nu cred că vor fi probleme”,
a declarat Darius Olaru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: darius olarufcsb 

viewscnt
Articole similare