Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Doi dintre apropiaţii lui Petrescu au vorbit pentru Telekom Sport despre interesul lui Becali: ”Când mergi la FCSB îţi asumi un risc”

EXCLUSIV | Doi dintre apropiaţii lui Petrescu au vorbit pentru Telekom Sport despre interesul lui Becali: ”Când mergi la FCSB îţi asumi un risc”

Liga 1

Comentarii

Vasile Maftei şi Marius Bilaşco, doi dintre apropiaţii lui Dan Petrescu, susţin că sunt şanse foarte mici ca acesta să ajungă la FCSB, din cauza stilului în care Gigi Becali conduce clubul. Într-un interviu pentru Telekom Sport, patronul FCSB a confirmat că Dan Petrescu este unul dintre antrenorii pe care i-ar dori în locul lui Nicolae Dică.

Ultimul meci jucat de FCSB în acest an a adus şi schimbarea antrenorului. Eşecul cu 2-0 în faţa lui CFR Cluj a însemnat demiterea lui Nicolae Dică. Acum, Gigi Becali caută un nou antrenor şi pe listă se află nume precum Dan Petrescu, Mihai Teja sau Dan Alexa. Maftei şi Bilaşco, cei care au fost antrenaţi de Petrescu la Unirea Urziceni, sunt însă de părere că ”Bursucul” nu va accepta să lucreze sub comanda lui Gigi Becali:

”Îl cunosc pe domnul Dan Petrescu, dar nu ştiu dacă ar putea să lucreze în condiţiile impuse de patronul Stelei. Pentru că, ştim cu toţii, când mergi la Steaua îţi asumi un risc, acela de a fi schimbat sau a se băga patronul, sunt mai multe lucruri care nu sunt normale în ceea ce se întâmplă la Steaua. E patronul clubului, el plăteşte, el finanţează, poate să facă ce vrea”, a declarat Vasile Maftei pentru Telekom Sport.

Bilaşco, cel care a lucrat cu Dan Petrescu inclusiv la CFR Cluj, în sezonul trecut, este de aceeaşi părere cu Vasile Maftei: ”Mi-e greu să cred, pentru că aşa cum îl cunosc eu pe Dan, nu ştiu dacă va putea să colaboreze la Steaua”, a spus Bilaşco pentru Telekom Sport.

Contractul cu Guizhou Hengfeng, încă un obstacol

Dan Petrescu a antrenat ultima oară în China, la Guizhou Hengfeng, alături de care a retrogradat însă în liga secundă. Drept urmare, antrenorul român urmează să plece de la Guizhou Hengfeng. Însă Dan Petrescu nu şi-a reziliat nici acum contractul cu echipa chineză şi se poartă în continuare negocieri. Ceea ce înseamnă că, legal, Petrescu este un antrenor aflat sub contract cu o altă echipă.
 

viewscnt
Articole similare