Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Doi foşti antrenori ai Astrei, variante pentru banca Rapidului. Surprize pregătite şi pe piaţa transferurilor: ”Sunt soluţii foarte bune!”

EXCLUSIV Doi foşti antrenori ai Astrei, variante pentru banca Rapidului. Surprize pregătite şi pe piaţa transferurilor: ”Sunt soluţii foarte bune!”

Rapid

Comentarii

Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, Costin Lazăr a discutat despre situaţia de la Rapid şi noul antrenor.

Costin Lazăr a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport şi a discutat despre situaţia de la Rapid şi despre noul antrenor.

Ce părere are Costin Lazăr despre Rapid şi pe cine vede antrenor

Costin Lazăr a spus despre Rapid că este într-o continuă căutare, iar acolo nu se găseşte un numitor comun, pentru ca Rapid să reuşească din nou să ajungă în Liga 1.

“Încă nu se gășește acolo un nucleu pentru a reuși. Rapidul e în căutare. Tot timpul.”, a declarat Costin Lazăr pentru Telekom Sport.

Legat de cum ar putea lucrurile să se rezolve, acesta a menţionat câteva soluţii care ar putea să ajute echipa din Giuleşti.

“Cred că cel mai important e să vină antrenor cu experiență. Și câțiva jucători cu experiență pe lângă cei tineri pentru a face treabă. Eventual jucători de primă ligă.”

Lazăr a oferit şi câteva nume, care ar reuşi să ajute echipa să promoveze sezonul acesta. Costin a menţionat două nume pentru cine ar putea fi noul antrenor şi încă două nume pentru doi jucători ce ar putea aduce mai multă valoare echipei.

“Bogdan Andone, că de el s-a auzit un pic, Măldărășanu mi se pare o soluție bună. Frații Herea sunt o soluție foarte bună pentru Rapid. Amandoi cred că au dat aproape toate golurile de la Metaloglobus.”

Marius Măldărăşanu este fost jucător al Rapidului, pentru care a jucat timp de zece ani. A antrenat-o pe Astra în 2018, dar şi echipa secundă a clubului, între 2016 şi 2018.

Bogdan Andone este şi el fost jucător la Rapid, între 1996 şi 1997. El a pregătit-o pe Astra Giurgiu în 2019-2020.

Rapid se află pe locul 12 în clasamentul ligii secunde, cu 16 puncte în 10 partide.

Afla mai multe despre: costin lazăr rapid 

viewscnt
Articole similare