Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Doi jucători din Liga 1, "renegaţi" de impresarul Anamaria Prodan: "Doar ei au plecat. S-a ales bobul de neghină"

EXCLUSIV | Doi jucători din Liga 1, "renegaţi" de impresarul Anamaria Prodan: "Doar ei au plecat. S-a ales bobul de neghină"

Fotbal

Comentarii

Anamaria Prodan a fost invitata lui Alexandru Săbău în cadrul emisiunii "Top Interviuri", difuzată pe Telekom Sport, şi vorbit despre cele mai importante evenimente din cariera sa de impresar, şi nu numai.

Anamaria Prodan este impresar sportiv de 14 ani. Primul jucător pe care l-a transferat a fost Adrian Iordache, în Rusia, la Shinnik Yaroslavl, formaţie care la acea vreme evolua în prima ligă din Rusia. Comisionul a fost aşa de bun, încât "Prodanca" a simţit că poate face carieră. Nu s-a înşelat, iar acum reprezintă o bună parte a jucătorilor importanţi din Liga 1.

"Atunci mergeau foarte bine transferurile pe Rusia şi Sică mi-a zis: <<Vorbeşti tu în engleză cu ruşii şi astea sunt detaliile contractului, închide-l tu!>>. <<Păi stai că nu ştiu despre ce e vorba!>>, <<Eşti avocat, e meseria ta! Să ai grijă de contractele jucătorilor>>. <<Ce trebuie să fac?>>.<<Trebuie să te urci mâine în avion şi să te duci cu Iordache în Rusia.>> A zis: <<Ăsta e transferul tău, îl faci tu>>. Au fost primii mei bani din impresariat, mi-am luat viză, m-am urcat în avion şi am plecat cu Iordache, i-am făcut contractul pe 3 ani, perfect. A fost aşa, wow, dacă e atât de uşor. Eram şi frumuşică pe vremuri, toţi bărbaţii erau aşa: <<Dumneavoastră sunteţi agent?>>.<< Da, sunt agent>>. Şi  am zis că ori ca mine, ori deloc.  Ăla a fost primul transfer şi am luat 15.000 dolari, ştii ce însemnau? Fără număr, ala a fost comisionul meu, ok, înseamnă că devin milionară în timp scurt", a declarat Anamaria, la "Top Interviuri".

Din acel moment, totul a mers spre mai bine pentru Anamaria Prodan, iar jucătorii săi au avut, după cum afirmă chiar ea, doar de câştigat. Doar doi jucători au "rupt" de-a lungul timpului colaborarea cu firma de impresariat reprezentată de Anamaria Prodan

"Dintre jucători, toţi sunt. Din 2006, nu mi-au plecat decât 2 jucători. S-a ales bobul de neghină, Paul Papp şi Mihai Răduţ", a completat impresarul.

În momentul de faţă, cei doi jucători sunt legitimaţi în România. Paul Papp joacă pentru Universitatea Craiova, după un periplu prin străinătate la Chievo, Karabukspor şi Sivasspor, iar Mihai Răduţ joacă la Astra Giurgiu, după ce a jucat la Hatta Club (Emiratele Arabe Unite) şi Lech Poznan (Polonia).

viewscnt
Articole similare