Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Doi titulari din naţionala României, făcuţi praf de Cornel Dinu: ”Nici o uşă de bancă nu poţi să-l pui să închidă”

EXCLUSIV | Doi titulari din naţionala României, făcuţi praf de Cornel Dinu: ”Nici o uşă de bancă nu poţi să-l pui să închidă”

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu i-a criticat dur pe Alexandru Creţu şi pe Alex Mitriţă, ambii titular în Norvegia - România 4-0. În stilul caracteristic, fostul selecţioner susţine că cei doi au fost printre cei mai slabi jucători de pe teren.

România a pierdut la scos în faţa Norvegiei, după un nou meci foarte slab. Cornel Dinu este de părere că titularizările lui Alexandru Creţu şi Alex Mitriţă n-au fost cele mai inspirate decizii luate de Mirel Rădoi.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Alexandru Creţu

Mijlocaşul lui Maribor a fost chemat în premieră de Mirel Rădoi la naţională şi a debutat în meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în prima etapă din Liga Naţiunilor. Atunci a avut o evoluţie foarte bună, pe care n-a mai repetat-o însă în partidele următoare. Creţu a fost titular şi cu Norvegia, din etapa a treia a Ligii Naţiunilor, dar a avut o evoluţie foarte slabă.

Cornel Dinu, fost selecţioner al României, a caracterizat în termeni duri jocul lui Alex Creţu: ”Creţu este un fel după chipul şi asemănarea lui Rădoi, un închizător pe-acolo, aşa, care, mă rog, ferească Dumnezeu să-l pui să închidă şi o uşă de bancă, că e devalorizat tot, s-a ales praful”, a spus Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Dinu l-a criticat dur şi pe Alex Mitriţă

Un alt jucător care l-a dezamăgit pe Cornel Dinu a fost Alex Mitriţă. Mijlocaşul de 25 de ani a fost titular, dar n-a avut mari realizări. Cornel Dinu a fost din nou acid:

”Mitriţă e mai mult un hopa-mitriţă decât un jucător de fotbal, la ora actuală. Schimbi 7 jucători fără nicio logică, pentru că în momentul în care joci cu o echipă la fel de puternică, din punct de vedere fizic şi al blocajului, pentru că în majoritatea momentelor norvegienii ţi-au făcut presionare, pressing chiar”, a mai spus fostul mare fundaş al lui Dinamo.

România a pierdut cu 4-0 în Norvegia, la capătul unui joc foarte modest. Rezultatul vine după ce joi, 8 octombrie, România a pierdut cu 2-1 în faţa Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare