Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dorin Goian, extrem de trist după decesul fostului său coleg Martin Tudor: "Este o mare pierdere pentru sportul românesc"

EXCLUSIV | Dorin Goian, extrem de trist după decesul fostului său coleg Martin Tudor: "Este o mare pierdere pentru sportul românesc"

Fotbal intern

Comentarii

Dorin Goian a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report despre decesul lui Martin Tudor. Goian regretă nespus dispariţia prematură a fostului său coleg.

Fostul fundaş de la Steaua şi echipa naţională a dezvăluit cum a primit vestea decesului: "Vestea mi-a dat-o Daniel Bălan. El fusese sunat de Daniel Opriţa, mai multe detalii nu ştiu nici eu, nici el. Îmi pare nespus de rău, pentru că este o mare pierdere pentru sportul românesc. Am fost colegi, adversari, am lucrat la echipa naţională. Condoleanţe sincere familiei. Era un tip foarte liniştit, destul de glumeţ, nu depăşea limita. Un mare profesionist, care ştia că trebuie să vină şi să se antreneze foarte serios".

Pe lângă preinfarctul suferit anul trecut, Goian a spus că fostul său coleg a avut şi un viciu care ar fi putut contribui la ceea ce i s-a întâmplat: "Ştiu că fuma, genul de persoană care avea mari emoţii şi trăia la intensitate maximă fiecare meci. Mai ales atunci când făcea parte din stafful echipei naţionale. Ca jucător e concentrezi altfel, dar la naţională, emoţiile şi presiunea sunt mai mari".

ŞOC în fotbalul românesc. Martin Tudor a murit la doar 43 de ani

Sportul românesc este zguduit de o nouă tragedie. Martin Tudor, 43 de ani, a decedat în dimineaţa zilei de luni, după ce a suferit un infarct.

Fostul portar al Stelei se afla la Reşiţa şi s-a simţit rău după ce s-a ridicat de la masă, iar familia a chemat imediat ambulanţa. Însă medicii nu au mai putut face nimic şi au constat decesul în jurul orei 10:00.

Afla mai multe despre: dorin goianmartin tudor 

viewscnt
Articole similare