Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dorin Rotariu a schimbat echipa! Internaţionalul român a semnat pe patru ani

EXCLUSIV | Dorin Rotariu a schimbat echipa! Internaţionalul român a semnat pe patru ani

Stranieri

Comentarii

Dorin Rotariu (25 de ani) şi-a găsit echipă după ce s-a despărţit de kazahii de la Astana. Telekom Sport a aflat că internaţionalul român a semnat cu campioana Bulgariei, Ludogoreţ,.

Dorin Rotariu a semnat pe patru ani cu Ludogoreţ, campioana Bulgariei!

Plecat de la Astana, Dorin Rotariu n-a stat mult timp fără echipă. Potrivit informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Rotariu a semnat cu Ludogoreţ, campioana Bulgariei, un contract valabil pe patru ani. Surse din cadrul clubului au dezvăluit că fotbalistul a făcut vizita medicală, după ce negocierile au decurs foarte uşor, asteptat fiind doar rezultatul analizelor medicale.

Telekom Sport a aflat că Rotariu a primit ok-ul medical şi şi-a pus semnătura pe un contract valabil pe patru ani cu Ludogoreţ. În prezent, Rotariu se află la Sofia, iar mâine, joi, 17 iunie, va ajunge în cantonamentul echipei din Austria. Cosmin Moţi, noul director sportiv al lui Ludogoreţ, îl va prezenta oficial.  La Ludogoreţ, Rotariu va fi coleg cu Claudiu Keşeru.

La Astana, Dorin Rotariu a jucat doar trei meciuri în sezonul recent încheiat, timp în care a marcat o dată, în 115 minute jucate.

Crescut la Timişoara şi Dinamo, Dorin Rotariu a primit eticheta de fotbalist de viitor al României după un debut în forţă la Dinamo, dar nu şi-a atins adevăratul potenţial. Dinamo l-a vândut la Club Brugge în Belgia, cu 2,2 milioane de euro, însă a sfârşit prin a fi împrumutat la Mouscron, AZ Alkmaar până când FC Astana l-a cumpărat cu 1,5 milioane de euro, dar nici în Kazahstan nu a reuşit să se impună.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Dorin Rotariu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dorin rotariuludogorettransferbulgariacontract 

viewscnt
Articole similare