Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, avertisment pentru echipa naţională: "Va urma o perioadă neagră pentru fotbalul românesc, dacă nu facem asta"

EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, avertisment pentru echipa naţională:  "Va urma o perioadă neagră pentru fotbalul românesc, dacă nu facem asta"

Echipa națională

Comentarii

UEFA a anunţat prin preşedintele Aleksander Ceferin că actualul sezon va putea reîncepe cel mai târziu la sfârşitul lunii iunie, altfel va fi compromis. E posibil, astfel, ca barajul Islanda-România, reprogramat pentru 4 iunie să fie din nou amânat.

Se înmulţesc vocile care spun că pentru tricolori este foarte bine că se joacă mai târziu. După Dumitru Dragomir, şi Dorinel Munteanu, liderul selecţiilor la echipa naţională, susţine că nu eram pregătiţi pentru baraj.

"Să fim serioşi, noi toată iarna n-am făcut altceva decât să căutăm alibiuri, că nu e bun gazonul, că e vremea proastă, că trebuie mutat jocul în Danemarca. Acum avem şansa să ne pregătim în cele mai mici amănunte, dacă se reiau competiţiile în timp util.

Trebuie să ne trezim, să conştientizăm importanţa acestui baraj, fiindcă dacă nu ne calificăm la un turneu final organizat pe teren propriu, va urma o perioadă neagră pentru fotbalul românesc", a declarat Munteanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dorinel 

viewscnt
Articole similare