Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dorinel Munteanu sună adunarea: ”Pe 15 mai îi chem la pregătire!” Ce îl nemulţumeşte pe fostul mare internaţional: ”Eu asta n-am înţeles!”

EXCLUSIV Dorinel Munteanu sună adunarea: ”Pe 15 mai îi chem la pregătire!” Ce îl nemulţumeşte pe fostul mare internaţional: ”Eu asta n-am înţeles!”

Fotbal intern

Comentarii

Dorinel Munteanu a fost invitat special al emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

Dorinel Munteanu a mărturisit pentru Telekom Sport cum a trăit această perioadă fără fotbal: ”A fost o perioadă grea, dar de meditaţie, ca tot românul, am respectat regulile, am stat în casă, am ieşit foarte puţin” s-a confestat Dorinel în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

Dorinel Munteanu, antrenor CSM Reşiţa:  ”Nu poţi să ţii un jucător în izolare totală acasă, cine îl controlează?”


Fostul mare internaţional român priveşte însă cu încredere înainte. El dă asigurări că la actuala sa echipă, CSM Reşiţa, există toate condiţiile pentru reluarea activităţii competiţionale: ”Eu mă gândesc la viitor, că această ştire primită de la MTS mă bucură foarte mult şi pentru jucătorii de fotbal este o ştire senzaţională, să ne reunim.  Sunt foarte optimist şi am fost de la început, când s-a interzis sportul, am fost pozitiv, s-a discutat foarte mult despre antrenamentele echipelor, că s-a dat totul peste cap, trebuie să privim înainte şi să ne gândim că a fost pentru întreaga lume şi noi, care suntem în fotbal, trebuie să obţinem maximum din ce ne-am propus. Din fericire, la Reşiţa există toate punctele pe care le-a spus domnul ministru, sunt convins că vor fi respectate, dar nu înţeleg alte lucruri. Începând de astăzi, izolare totală! Unde? Eu nu pot să înţeleg acest punct, cred că e puţin compromis ce a spus pentru că nu poţi să ţii un jucător în izolare totală acasă, cine îl controlează? Activităţile sportive, jucătorii să vină la Reşiţa acum e stare de urgenţă, n-au voie” a mai declarat Munteanu.

”Probabil s-a referit la olimpici, care sunt în cantonament, se pregătesc pentru alte competiţii. Cum să rezolvăm noi, deşi avem celelalte condiţii, cantonament, masă, cantină, tot ce ne trebuie, dar nu avem cum să ţinem un jucător 14 zile izolat şi acasă nu poate fi izolat total, cine îl controlează??? Eu am discutat cu domnul primar şi cu preşedintele clubului şi am decis să chemăm jucătorii pe 15, vor face testele medicale şi toată lumea va sta la stadion. În aceste 14 zile, ne pregătim individual, în 2-3, respectând legile şi apoi pe final se va mai face un test. Tebuie să înţeleagă şi ei, cum am fost în cantonament 10-12 zile la munte în decembrie, aşa vom fi şi acum. n toată această perioadă este responsabilitatea jucătorilor, fiindcă putem să avem cazuri. Chemăm jucătorii pe 15 şi la primul test sunt, nu pot să se antreneze, au probleme. Aşa că este responsabilitatea lor foarte mare” a adăugat fostul mare internaţional român, pentru Telekom Sport.

Dorinel Munteanu este actualmente antrenorul formaţiei CSM Reşiţa din Liga a doua. În vârstă de 51 de ani, Dorinel a mai antrenat în cariera sa formaţii precum Oţelul Galaţi, Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban, Gabala, Astra Giurgiu, Zakho FC sau Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare