Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dorit de FCSB, Mario Camora şi-a decis viitorul: ”Va semna în zilele următoare!” Unde îşi va continua cariera

EXCLUSIV | Dorit de FCSB, Mario Camora şi-a decis viitorul: ”Va semna în zilele următoare!” Unde îşi va continua cariera

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara susţine că Mario Camora va continua la CFR Cluj şi va semna în următoarele zile un nou contract. Fundaşul de 32 de ani se află în ultimele şase luni de contract şi este curtat şi de FCSB.

Căpitanul lui CFR Cluj a intrat în ultima parte a contractului şi poate semna cu orice echipă. Printre variantele pe care le are este FCSB, care şi-ar dori să profite de situaţie. Vicecampioana României l-a vrut şi în vară, însă atunci n-a avut prea mult succes.

Bogdan Mara susţine că lucrurile nu vor fi diferite nici acum. Directorul sportiv al lui CFR Cluj spune că clubul a discutat deja cu Mario Camora şi acesta urmează să semneze prelungirea contractului. Mai mult, după retragere, ar putea rămâne în cadrul clubului pentru care joacă din 2011.

”(n.r. A fost propus Camora la FCSB? Nu. Exclus. Au fost nişte discuţii, am vorbit şi cu impresarul jucătorului, şi cu el, ne-a transmis şi el, a ieşit şi public să spună că nu a discutat niciodată cu finanţatorul de la FCSB sau cu cineva de la FCSB. Viitorul lui Camora este CFR Cluj şi noi sperăm ca el de aici se va retrage şi va rămâne în staff-ul echipei CFR. Este un jucător emblematic, un jucător care este de foarte mulţi ani la CFR şi el e foarte mulţumit din ce ştim noi. Urmează zilele următoare să semneze şi noul contract. Prelungirea de contract de care s-a discutat de ceva timp. Nu s-a pus problema de mai puţin pentru Camora, pentru că este un jucător care, chiar dacă o vârstă, joacă la un nivel foarte ridicat”, a declarat Bogdan Mara pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mario camoracfr clujliga 1bogdan marafcsb 

viewscnt
Articole similare