Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Două staruri de la Chicago Bulls, mesaje pentru fanii NBA din România: ”Vom încerca să vă facem mândri”

EXCLUSIV | Două staruri de la Chicago Bulls, mesaje pentru fanii NBA din România: ”Vom încerca să vă facem mândri”

NBA

Comentarii

Telekom Sport a ajuns la unul dintre puţinii europeni care joacă în NBA. Lauri Markkanen joacă din 2017 la Chicago Bulls şi este unul ditnre cei mai aprociaţi jucători ai echipei din Illinois. În Europa mai cunoscut ca el este fratele său Eero Markkanen, care a fost şi în curtea lui Real Madrid. Acum joacă în Indonezia.

”(Care e echipa ta preferată de fotbal?) Orice echipă la care joacă fratele meu. Fratele meu m-a convins cumva să ţin cu Liverpool”, spune Lauri Markkanen.

Chicago Bulls nu are un sezon grozav. A pierdut cel 26-lea meci în acest sezon, din 39 de partide. A fost 116-105 pentru Indiana Pacers pe terenul lui Chicago: ”Aşteptăm câţiva jucători noi, să câştigăm meciuri, aşa cum a fost cel din seara aceasta, pe care ar fi trebuit să fim în stare să-l câştigăm”, mai spune starul lui Chicago Bulls.

”E păcat că am jucat atât de bine şi am fost mereu aproape. Chiar dacă avem un record negativ şi suntem în afara play-offului, avem motavaţie să jucăm şi muncim în fiecare zi”, îl completează Coby White. ”(Un mesaj pentru fanii NBA din România?) Continuaţi să susţineţi Chicago Bulls, continuaţi să susţineţi baschetul din ligă, fiţi pozitivi”.

Markkanen le-a transmis şi el un mesaj fanilor NBA din România: ”Să continue să ne susţină. Apreciem ajutorul, continuaţi să faceţi ceea ce faceţi, iar noi vom încerca să vă facem mândri”.

Afla mai multe despre: lauri markkanen 

viewscnt
Articole similare