Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Două surprize pentru atacul naţionalei. Răducioiu: ”Contra e clar că e interesat de acest jucător”

EXCLUSIV | Două surprize pentru atacul naţionalei. Răducioiu: ”Contra e clar că e interesat de acest jucător”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a mers în Italia pentru a-l urmări, printre alţii, pe George Puşcaş, atacant pe care îl ia în calcul pentru naţionala de seniori. Florin Răducioiu este de părere că atacant lui Palermo este un jucător foarte interesant pentru echipa naţională.

Cosmin Contra a plecat în Italia pentru a discuta şi a-i urmări pe stranierii pe care-i are în vedere. Printre ei se află şi George Puşcaş, mai ales că selecţionerul naţionalei are unele probleme în ofensivă. Până acum, atacantul lui Palermo a fost jucător de bază la tineret, însă Contra crede că ar putea ajuta şi naţionala mare. Florin Răducioiu este şi el de părere că Puşcaş ar putea fi o soluţie pentru naţională:

”E un jucător interesant, nu l-am văzut mult. Dacă selecţionerul se duce până acolo să îl vadă, înseamnă că probabil are nevoie de un jucător ca el, vrea să vorbească cu el, să îl cunoască din ce în ce mai bine, e foarte bine ce face Cosmin, îmi place foarte mult cum lucrează, ştie ce are de făcut, e un fost mare jucător. Din moment ce e acolo e clar că e interesat de acest jucător. Este o mare criză de atacanţi, nu se mai lucrează la nivel de juniori, nu mai avem antrenori competenţi la nivel de juniori, e foarte complicat la noi”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Fostul mare internaţional român vine şi cu o variantă surpriză pentru atacul echipei naţionale: ”(n.r. Ar putea fi Alibec o soluţie?) Alibec mie îmi place, e un jucător interesant, e capricios din multe puncte de vedere, trebuie să ştii să vorbeşti cu el, să îi dai foarte multă încredere şi eu cred că el te va răsplăti şi va fi un jucător care va evolua şi va da o mână de ajutor foarte mare echipei naţionale. Eu cred că e o bună soluţie, trebuie încercat, e un jucător foarte experimentat, deci avem nevoie şi de experienţă”.

Afla mai multe despre: cosmin contrageorge puscasflorin raducioiudenis alibec 

viewscnt
Articole similare