Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Două transferuri de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Becali a făcut oferta pentru doi fotbalişti din Liga I

EXCLUSIV | Două transferuri de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Becali a făcut oferta pentru doi fotbalişti din Liga Igalerie foto

FCSB

Comentarii

Nemulţumit de jocul echipei sale din meciul cu FC U Craiova 1948, Gigi Becali pregăteşte acum noi transferuri în Liga I.

FCSB pregăteşte noi transferuri de la FC Botoşani. După ce, săptămâna trecută, a bătut palma pentru aducerea lui Malcom Edjouma, Gigi Becali a făcut acum noi oferte pentru doi fotbalişti de bază ai echipei pregătite de Marius Croitoru.

Din informaţiile Telekom Sport, patronul roş-albaştrilor vrea să întărească linia mediană şi speră să ajungă la un acord cu Valeriu Iftime pentru venirea lui Enriko Papa. Albanezul a intrat în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani, iar Gigi Becali speră să-l aducă pe mijlocaşul de 28 de ani încă din această iarnă sub comanda lui Toni Petrea.

În plus, latifundiarul din Pipera este în discuţii şi pentru transferul lui Joyskim Dawa. În cazul în care FC Botoşani va obţine cel puţin şase puncte din următoarele trei meciuri, Valeriu Iftime îşi va da acordul ca fundaşul de 25 de ani să semneze cu FCSB.

De altfel, aceeaşi înţelegere a fost între cele două părţi şi în cazul lui Edjouma. Finanţatorul celor de la FC Botoşani şi-a dat acordul ca mijlocaşul să semneze cu FCSB cu o singură condiţie: fotbalistul să rămână sub comanda lui Croitoru şi la următoarele două meciuri, astfel încât FC Botoşani să-şi asigure, în mare măsură, calificarea în play-off.

Tot săptămâna trecută, FCSB l-a împrumutat şi pe Denis Haruţ la FC Botoşani, până la finalul sezonului.

Venit la FC Botoşani în vara lui 2018, Enriko Papa este căpitanul echipei şi este evaluat la 1 milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. În actuala stagiune, mijlocaşul central a marcat 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă în 20 de meciuri jucate în Liga I.

Dawa a semnat cu FC Botoşani în luna august a anului trecut şi s-a impus rapid în echipa moldovenilor. Fundaşul de 25 de ani are 3 goluri marcate şi o pasă decisivă în 16 meciuri jucate pentru echipa lui Croitoru în Liga I.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare