Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dragoş Grigore este gata să debuteze pentru Ludogoreţ: ”Mi-e dor de fotbal!” Declaraţie de dragoste pentru Dinamo

EXCLUSIV | Dragoş Grigore este gata să debuteze pentru Ludogoreţ: ”Mi-e dor de fotbal!” Declaraţie de dragoste pentru Dinamo

Stranieri

Comentarii

Dragoş Grigore şi-a revenit după accidentarea care l-a împiedicat să debuteze la Ludogoreţ şi este gata să revină pe teren. Fundaşul de 32 de ani a făcut şi o declaraţie de dragoste pentru Dinamo, echipă la care s-a făcut cunoscut.

Dragoş Grigore a semnat în vară cu Ludogoreş, dar n-a apucat să joace vreun meci oficial, din cauza unei accidentări grave. Între timp, fostul internaţional român şi-a revenit şi spune că este nerăbdător să joace. Dragoş Grigore ar putea în amicalul cu FC Botoşani (15 ianuarie) sau cu CFR Cluj (22 ianuarie).

”Îmi doresc să fiu sănătos, a trecut ceva vreme de când sunt departe de fotbal. Am lipsit mult. Nu-mi doresc decât să fiu sănătos. După aceea, dacă totul va fi în regulă, să încep să rejoc.

(n.r. ar putea juca în amicalele cu FC Botoşani sau CFR Cluj) Important e ca atunci când voi intra să fiu 100% pregătit [...] Nu are importanţă contra cărei echipe voi ”redebuta”, pentru că nu am prins decât 45 de minute, în vară, într-un amical. A trecut foarte mult timp de când n-am mai jucat. Mi-e dor de fotbal, mi-e dor să joc şi sper să se întâmple cât mai curând”, a declarat Dragoş Grigore pentru Telekom Sport.

Fundaşul de 32 de ani a vorbit şi despre situaţia lui Dinamo, care este mai aproape de retrogradare decât de play-off. Dragoş Grigore spune că nu este interesat de soarta niciunei alte echipe din Liga 1 şi speră că Dinamo va reuşi să revină în vârf:

”Referitor la Dinamo, n-aş vrea să comentez, nu ştiu ce se întâmplă, nu mi se pare corect să-mi dau cu părere. Eu le doresc tot binele, le doresc să aibă rezultate şi să devină o forţă a fotbalului românesc. Din punctul meu de vedere, în viaţa fiecărei echipe apar astfel de momente. Important este să gestioneze cum trebuie această situaţie. Eu cred că au capacitate să iasă din această zonă în care se află, momentan. (n.r. despre Mircea Rednic) De-aia a şi venit, să redreseze situaţia de la club. Eu cred că poate să o facă, dar nu poate de unul singur, are nevoie de ajutor.

(n.r. Ai vreo favorită la titlu?)Nu. (n.r. Cine crezi că ia titlul?) Sincer să fiu, nu mă interesează cine ia titlul. Mă interesează doar ce se întâmplă la Dinamo, pentru că este echipa care m-a format. Datorită lui Dinamo sunt aici şi n-aş putea să menţionez o altă echipă”,
a mai spus Grigore.

Afla mai multe despre: dragos grigoredinamoludogoretliga 1romanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare