Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dragoş Grigore şi Florin Andone se aşteaptă la shimbări în jocul ”tricolorilor”: ”Sigur va aduce ceva nou la echipa naţională”

EXCLUSIV | Dragoş Grigore şi Florin Andone se aşteaptă la shimbări în jocul ”tricolorilor”: ”Sigur va aduce ceva nou la echipa naţională”
Comentarii

România va disputa, pe 5 şi 8 octombrie, ultimele două partide din preliminariile Campionatului Mondial 2018 împotriva Kazahstanului şi Danemarcei.

”Indiferent de, eu ştiu, de rezultatele sau de ceea ce joci la echipa de club, cînd eşti convocat la echipa naţională simţit o bucurie imensa. Eu unul vin cu plăcere şi cu inima deschisă la naţională şi nu pot să zic decît că sunt fericit să mă aflu aici”, a declarat Dragoş Grigore la Telekom Sport.

Fundaşul naţionalei este de părere că noul antrenor al naţionalei României, Cosmin Contra, va aduce ceva nou în jocul echipei. ”Cred că toată lumea ar trebui să fie entuziasmată, fiindcă sunt sigur că va aduce ceva nou la echipa naţională. Schimbări majore ne dorim să fie în jocul echipei naţionale. Acum rămâne de văzut dacă se vor şi vedea”, a declarat Dragoş Grigore.

Florin Andone, prezent şi el în lotul naţionalei pentru meciurile cu Kazahstan şi Danemarca, a povestit pentru Telekom Sport că nu-l cuoaşte personal pe Cosmin Contra, dar ştie că se vorbea foarte frumos despre el în Spania. ”Personal ne-am cunoscut acum jumătate de oră. O să avem timp să discutăm despre mai multe situaţii şi sper să fie bine. Pare, nu ştiu, un antrenor foarte deschis, din câte am putut să discut... foarte puţin am vorbit cu el, dar mi-a plăcut foarte mult modul cum m-a primit. Şi sper să avem o relaţie foarte bună.”

”În Spania se vorbea foarte bine de el, mai ales în perioada de la Getafe, când a avut nişte rezultate foarte bune, a salvat echipa de la retrogradare, plus şi perioada când a fost jucator. În Spania este ca şi jucator şi ca antrenor este foarte renumit şi foarte valoros”, a mai spus tânărul atacant al naţionalei, Florin Andone. 

Andone speră să marcheze cât mai curâd un gol la naţională. ”Îmi doresc foarte mult să dau goluri la echipa naţională. Din păcate am numai un gol, am aproape doi ani de când nu am mai dat gol. Nu pot să îl compar cu nimic. Îmi doresc să dau goluri, şi la echipa de club şi la echipa naţională, dar sincer la echipa naţională deci... parcă nu vrea să intre sau parcă.... nu ştiu, e o situaţie dificilă. Dar sper odată şi odată să îmi vină şi mie norocul de partea mea şi să am parte de acel gol care să-mi deschidă din nou uşurinţa spre următoarele goluri” a concluzionat Andone la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragoş grigoreflorin andoneechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare