Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Drăgulescu începe cursa spre JO 2020 pe banii lui! "Vreau aurul!" Se va antrena în Ungaria

EXCLUSIV | Drăgulescu începe cursa spre JO 2020 pe banii lui! "Vreau aurul!" Se va antrena în Ungaria
Comentarii

Marian Drăgulescu merge să se antreneze în Ungaria pe banii lui. Federaţia nu-l susţine pentru că are renta viageră activată. La Budapesta se va pregăti cu fostul său antrenor, Stefan Gall.

La Jocurile Olimpice de la Tokyo, Marian Drăgulescu va avea 40 de ani. Are doi ani şi jumătate să se pregătească şi nu pierde nicio secundă. Se va autofinanţa în următoarele două luni pe care le va petrece la Budapesta. Nu va primi niciun ban de la federaţie pentru că şi-a activat renta viageră.

"În Ungaria se află sub contract antrenorul Sefan Gall, cu care m-am antrenat foarte mulţi ani de zile. Toate medaliile mele câştigate au fost în mare parte sub îndrumarea dânsului. E un antrenor cu o experienţă foarte mare. Cred că cea mai mare de la noi şi aici mă refer la sol şi sărituri. Aşa că am hotărât să mă antrenez cu el. Îmi doresc aurul olimpic la JO!", a declarat Marian Drăgulescu pentru Telekom Sport.

Pe 1 aprilie, Drăgulşescu şi Gall vor veni în ţară pentru a continua pregătirea la Bucurşeti.  Plecarea lui Drăgulescu în Ungaria nu îi sună tocmai bine lui Dan Grecu. Fost antrenor la lot, Grecu tocmai s-a întors şi va face parte din echipa lui Urzică.

Afla mai multe despre: marian dragulescugimnasticajo 2020,  

viewscnt
Articole similare