Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Drăguş şi-a luat zborul spre Belgia! Atacantul merge să semneze contractul cu Standard

EXCLUSIV | Drăguş şi-a luat zborul spre Belgia! Atacantul merge să semneze contractul cu Standard

Farul Constanța

Comentarii

Fotbalistul de 20 de ani va fi al doilea jucător al Viitorului care ajunge la echipa belgiană după ce Răzvan Marin a fost transferat în Jupiler League în urmă cu doi ani şi jumătate.

Drăguş a plecat dis-de dimineaţă spre Belgia pentru a efectua vizita medicală şi pentru a-şi pune semnătura pe acordul cu belgienii care au plătit Viitorului în jur de 2 milioane de euro în schimbul fotbalistului. Gică Hagi a fost principalul susţinător al lui Drăguş în toată această perioadă. 
 
"Denis este jucătorul care în ultimul an şi jumătate a făcut un salt enorm. Un jucător care de la noi ajunge titular în echipa naţională pentru mine înseamnă că am făcut ce trebuie. Un jucător care în România a arătat că e un jucător valoros, dovadă că o echipă din vest, dintr-un fotbal foarte bun vine şi şi-l doreşte şi atunci prioritatea era să găsim soluţia ideală ca Denis să aibe o nouă experienţă la nivel mult mai bun. Ca el să progreseze. Restul contează mai puţin, suma de transfer sau cât are.  Pentru noi e un incoming care vine la club şi care ne ajută să construim" a declarat Regele. 
 

Afla mai multe despre: viitoruldrăguşstandard liegeplecarerăzvan maringheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare