Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Duckadam va fi numit preşedinte de onoare la o academie de fotbal din Anglia: ”Se va întâmpla cât de curând!”

EXCLUSIV | Duckadam va fi numit preşedinte de onoare la o academie de fotbal din Anglia: ”Se va întâmpla cât de curând!”

Special

Comentarii

Helumth Duckadam anunţă că, în 2019, vrea să-şi dezvolte mult mai mult imaginea. Printre altele, eroul de la Sevilla susţine că va fi numit preşedinte de onoare la o academia de fotbal din Londra, înfiinţată de un român, Gabi Dumitru.

Preşedintele de onoare al FCSB-ului vrea să-şi valorifice mult mai mult imaginea pe care o are în România, dar şi în lume. Duckadam este primul portar care a apărat patru lovituri de la 11 metri, în finala Cupei Campionilor din 1986, motiv pentru care este cunoscut pe tot Mapamondul.

Fostul mare portar susţine că vrea să profite de notorietatea pe care o are şi intenţionează să lanseze mai multe produse sub brandul Helmuth Duckadam. În plus, spune că va fi numit preşedinte de onoare la o academie de fotbal din Londra.

”Am o linie, să zicem, de treninuguri, dar cred că este încă prea puţin. Probabil că voi încerca să ies pe piaţă cu mănuşi cu brandul Helmuth Duckadam. Voi fi, probabil, cât de curand şi preşedinte de onoare al unei academii din Anglia, condusă de un român, Gabi Dumitru. Are o academie în Londra şi vrea să se extindă şi la Madrid, şi la Dublin. Lucrez la o carte, un fel de autobiografie, dar nu neapărat despre fotbal, despre viaţa mea, ceva legat în jurul fotbalului. Cred că e un lucru mai interesant decât să spui în ce jocuri ai jucat 20. Da, voi lucra anul ăsta mai mult la imaginea mea. Şi impulsul dat de domnul preşedinte (n.r. Donald Tusk, preşedintele Consiliului Europei) în acest discutrs cred că mi-a dat mai multă încredere în mine şi voi lucra la brandul Helmuth Duckadam”, a declarat Duckadam pentru Telekom Sport.



Gabi Dumitru a fost jucător la Rapid, FC Argeş, Dinamo, Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa, iar în vara lui 2015 a înfiinţat o academie de fotbal în Londra. Iniţial, s-a numit FC Piticot, dar ulterior i-a schimbat denumirea în Eagles Football Academy. Gabi Dumitru pregăteşte doar copii români, ai căror părinţi sunt stabiliţi în Marea Britanie.

Deşi nu are foarte multă istorie în spate, Eagles Football Academy are deja rezultate foarte bune în competiţiile de copii şi juniori şi a semnat parteneriate cu Hoffenheim şi Eintracht Frankfurt. În plus, unul dintre copiii pe care i-a antrenat, Raul Vancea - în vârstă de 11 ani - a ajuns la Chelsea.

Duckadam nu va fi singurul român care îşi asociază imagine cu Eagles Football Academy. Ioan Ovidiu Sabău, Costel Pantilimon, Florin Gardoş şi Adi Popa au fost şi numiţi membrii onorifici.

Afla mai multe despre: helmuth duckadamgabi dumitrueagles football academy 

viewscnt
Articole similare