Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir a răbufnit după CFR Cluj - Rapid 2-1: "Ar fi o nebunie! Voi n-aţi văzut meciul?"

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir a răbufnit după CFR Cluj - Rapid 2-1: "Ar fi o nebunie! Voi n-aţi văzut meciul?"

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, şi a ratat, în mare măsură, calificarea în play-off. Cu trei etape rămase de disputat, giuleştenii sunt la şase puncte în spatele Farului, echipa clasată pe locul 6, însă constănţenii au şi un meci mai puţin disputat.

Deşi a venit la Rapid într-o situaţie extrem de dificilă, când echipa se afla la jumătatea clasamentului în Liga a II-a, Mihai Iosif a reuşit să îi promoveze pe giuleşteni, iar parcursul bun a continuat şi în Liga I. În primele etape ale acestui sezon, Rapid a ocupat în mai multe rânduri prima poziţie în clasament, astfel că fanii echipei au început să spere la o eventuală calificare în play-off.

Însă, în ultimele luni, giuleştenii au început să piardă din turaţie, iar postul lui Mihai Iosif a fost pus în pericol. Chiar dacă se poate vorbi de ratarea calificării în play-off, Dumitru Dragomir este de părere că antrenorul giuleştenilor merită să rămână pe banca tehnică a echipei.

"Ar fi o nebunie ca cineva să vină acum să-l schimbe pe Miţă Iosif. Fraţilor, să-l lăsăm în pace. Aţi văzut cum a jucat echipa cu CFR-ul? Brici! Rapidul fără Miţă e ca şi cum echipa ar juca fără galerie" , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

CFR Cluj - Rapid 2-1

CFR Cluj a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Rapid, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Învingătorii au marcat prin Graovac ’43 şi Deac ’84. Pentru Rapid a înscris J. Morais ’69.

  • CFR Cluj: Hindrich – Susic (Yuri ’75), Graovac, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Roger (Bordeianu ’66) – Omrani (Neguţ ’59), Debeljuh (Buş ’66), Petrila (Păun ’59). Antrenor: Dan Petrescu
  • Rapid: Moldovan – Săpunaru (Pănoiu ’80), Dandea, Dr. Grigore – Onea (Belu ’31), Moise (Ioniţă ’46), Kait, Ilie (Goge ’81), Jr. Morais – Stahl (Sefer ’46), Vojtus. Antrenor: Mihai Iosif

Clasament Liga I:

1. CFR Cluj - 67 de puncte
2. FCSB - 59
3. FC Voluntari - 46
4. FC Botoşani - 45
5. CS Universitatea Craiova - 42 de puncte
6. Farul - 42
7. FC Argeş - 38
8. Rapid - 36
9. UTA - 34
10. Sepsi - 33
11. Chindia - 29
12. CS Mioveni - 28
13. FC U Craiova - 27
14. Gaz Metan Mediaş - 22
15. FC Dinamo - 16
16. Academica Clinceni - 11

Afla mai multe despre: rapidmihai iosif 

viewscnt
Articole similare