Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir anunţă falimentul în fotbalul românesc: "Sunt într-o criză financiară mai mare decât coronavirusul". Verdictul în privinţa reluării Ligii 1

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir anunţă falimentul în fotbalul românesc: "Sunt într-o criză financiară mai mare decât coronavirusul". Verdictul în privinţa reluării Ligii 1

Fotbal intern

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, consideră că fotbalul românesc va fi serios afectat de pandemia de coronavirus. Inactivitatea cluburilor din fotbalul românesc va duce la faliment, susţine Dragomir.

Într-o perioadă în care cele mai multe cluburi din România au tăiat salariile sau le-au suspendat, Dumitru Dragomir susţine că ce e mai rău urmează: "Mai toate cluburile sunt în faliment, doar că nu-l declară. Sunt într-o criză financiară mai mare decât coronvarisul. Mă refer la toate cluburile de Liga C, B, A", a declarat Dumitru Dragomir, pentru Telekom Sport. 

De asemenea, "Corleone" crede că fotbalul în România se mai poate relua, doar dacă meciurile vor începe în cel mult două săptămâni:  "Convingerea mea e că nu se mai poate juca anul acesta şi aşa ar fi ideal, să se termine acum, să plece fotbaliştii, să aibă timp să se pregătească pentru noul campionat. Dacă trece pandemia într-o săptămână, două, poate să se reia.

Trebuia să fie o adunare generală a LPF-ului, eu mă aşteptam să fie aşa ceva. Eu îi puneam să voteze şi făceam exact cum hotăra Adunarea Generală. De ce mai există LPF? Ajungi la un consens, 10 votau într-un fel şi 4 altfel. Faci cum votează majoritatea. Aşa ceva nu se poate.  Şi pe timpul meu erau dezbateri aprinse, dar ajungeau la un anumit punct când majoritatea ajungea la comun.  O Adunare Generală a cluburilor trebuia făcută de două săptămâni.

N-aş putea să prevăd o criză pentru că de 74 de ani m-am născut de criză şi sunt în criză de 74 ani. Criză economică, nu de nervi", a mai spus fostul preşedinte al LPF.  

 

Afla mai multe despre: dumitru dragomirliga 1 

viewscnt
Articole similare